Monday, April 18, 2011

Tandas Untuk Wanita Kencing Berdiri!!!!

Assalamualaikum...

Tadi, masa aku berjalan-jalan di alam maya, aku terjumpa dengan artikel ni..Aku terus tergelak!!!!

Sebelum tu, kredit to SINI!

Artikel tu tentang

WANITA DI CHINA DIMINTA UNTUK KENCING BERDIRI!!!!


Wah...
memang cemerlang lah...
Hal ini demikian kerana, bila kencing berdiri dapat menjimatkan penggunaan air dan ruang di tandas!!!
NAK Tengok tak?


Wanita Kencing Berdiri

Wanita  Kencing Berdiri


Tapi, wanita jangan risau, sebab adEr disediakan panduan macam mana nak menggunakan sejenis alat bantu kertas bagi memudahkan kerja pembuangan air kencing...


Wanita  Kencing Berdiri

tengok tu..ader panduan kan?

Eeeeeeeeeeeeeee..tapi bagi aku tetap tak senonoh....euwwwwwwwwwww....
Huhuhuhuhu....

Agak-agak kat Malaysia buat macam ni, SETUJU TAK?

errrrrrrrr...kenapa tulisan aku tak boleh besar ni?

17 comments:

Kembang Perawan 3288 said...

aaaa tulisan kecik gile. rabun kena tmbah power spek dah. haha..

erm x setuju. x selera nak pakai. org2 cina pakai la kot. tolong la tndas kt shopping mall pon ade yg x sdiakan paip sgt menganiaya wanita.haha

Yu'Yu said...

giler per??? pompuan buang kecik dlm keadaan berdiri.........huhuhu

Piasara said...

"akak pun malas nak baca la fiq...satu sbb mmg tak senonoh giler..satu lagi sbb apasal tulisan kamu ni kecik benoo,mmg tak nak bagi akk baca ler tu...hehhee.."

Opah Kentang said...

adui cikgu Opah tak nampak tulisan cikgu!!!

hahahha.
suh kencing berdiri pun haku tak mau!!

merpek la mereka dan keluarga mereka nie. haish!

Finaz Jaafar said...

errkkkk..tak sesuwaaiiiii

Miss b said...

cicir ah

hahahha.

mmg x senonoh!

cantekk said...

eee.. mngarut la sume ni ;-D hahaha

Nurul Najwa Kornain Official Blogspot said...

aiyo.. xpaham la. bahase ape tu ? cine , korea, perancis, nepal ? hiii :)

sweet honeydew! said...

perghhh.. tanak aku kencing berdiri. abes berterabur wey.. hehee..

Cikgu Fikri said...

Adoi...
Aku serius tergelak bacer komen korang...
asik2 yang korang mention,
TERABUR LAH,
CICIR LAH...
hahahahahahah.....

anyway, sorry sebab tulisan tu kecik..
tak tau cmner nak besarkan..
huuuhuh :)

emieysandra said...

sgt xsenonoh..xpuas tol nk lepas hajat..oopss, bhs xbpe cantik tol..

tata ;)

cik chopu said...

eeeeeyuuuu disgusting

storyfromme said...

merepek la china ni.

MiSzy DiaN said...

perghhh..
buruknya perangai.. hahaah..

fiq!!
aku baru dpt on9 nie..
busy sket baru2 nie ar..

una badarudin said...

euwww aku rela tak kencing setahun drpd kencing kat situ kot!
T>T

una badarudin said...

euwww aku rela tak kencing setahun drpd kencing kat situ kot!
T>T

Anonymous said...

dunia dunia......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails