Saturday, May 21, 2011

Aku Kagum Dengan Suara Haley Reinhart!

Assalamualaikum....

Walaupun sekarang sepatutnya aku sedang mengadap buku, tapi aku tetap gigih untuk bercerita pasal HALEY REINHART!



Anda kenal dengan dia?
Siapakah dia?


Dia ni merupakan peserta AMERICAN IDOL yang terbaru ni... Pergh..Bagi aku suara dia memang terbaek.. Aku serius suka.. Serak-serak basah! Bila dia tarik part tinggi tu..pergh!!!! Memang terbaek!

Aku target dia juara American Idol.. Tapi sayang!!!!
Terkeluar pulak masa TOP 3 aritu... So, yang melayakkan diri ke final ialah:



LAUREN and SCOOTY

Scooty ni umur dia baru 17 tahun..Yang Lauren ni plak, baru 16 tahun.. Tapi, Lauren ni cam besar kan? Aku hengatkan dia ni janda anak sorang tau..rupa2nya baru 16 tahun!huhuhh..

Aku sebenarnya tak puas hati Lauren ni masuk final, sebab suara dia biasa-biasa jerk....Yang Scooty ni plak memang aku rasa dia patut masuk fina sebab suara dia besar.. Aku rasa dia akan jadi JOHAN masa malam final nanti..

Tapi yang penting, aku still minat dengan HALEY RINHART sebab suara dia unik.. Try lah dengar kat sini..

KLIK SINI!

kalau nak persembahan dengan orkestra,

KLIK SINI PULAK


(aku tak reti nak letak video youtube dalam blog)

Jangan Lupa! :)

7 comments:

Faizal Fredley said...

aku pun minat si haley ni..x puas hati betol dia tersingkir....lauren pun aku minat sb dia kiut....si scooty sore terbaik....best.....

Awan Biru said...

Suara Haley ni unik. Tapi, jika mengikut undian, Lauren ada peluang besar jadi johan.

Rozuan Ismail said...

sori x dapat nak komen.sadisnya tak layan american idol =(

cucu umie said...

aku xmint sgt american idol nie..lgpon jrng nak thu sape penyanyi itu cuma layan lgu jee..

emieysandra said...

xpnah dgr suara die..tp orgnye, boleh la tahan, hik3^^

cantekk said...

apsal la loren final ni..
tp kuasa di tangan voters kan,,nk wat cmane
haley akan lebey bjaya kt lua even tak jadi juara...

serak2 basah tp bile nada tinggi smpai dgn jaya nye..best

alia azmi said...

uh uh maaf, saya tak layan american idol lah =.='

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails