Wednesday, May 25, 2011

NAK TENGOK VIDEO AKU NYANYI?

Assalamualaikum....


Aku sebenarnya segan nak post entry ni, tapi disebabkan kita rakan-rakan blogger ni sporting, so, aku buat jerk lah..

Sebelum ni aku selalu citer yang aku pergi nyanyi, karaoke dan sebagainya kan?
So, mesti korang tertanya-tanya suara aku macam maner kan?
Suara aku sebenarnya tak der lah sedap.. Tapi, disebabkan aku merasakan menyanyi itu memuaskan, so aku pun karaoke jerk lah...
Aku tak kisah aper orang cakap pasal aku, asalkan aku puas...

So, berdasarkan minat aku tu..., Aku ada join satu pertandingan ni.. Anjuran MENTOR 5...
Dalam pertandingan tu, aku kena pos video aku menyanyi.. So, aku gasaklah meminjam kemera kawan aku yang bernama NAIDA FAUZI.. thanks nadia...

Maka, dengan kamera tu, aku bergegas ker sebuah dorm yang agak sunyi di hostel aku.. So, aku pun memulakan sesi melalak dalam tu.. Sampai abang aras tiga tu dengar aku menyanyi.. Pergh..segan giler weh...
Tapi, takpew.. Aku tetap join jugak...

Korang nak tengok tak?

TAPI,
SEBELUM TU BOLEH TAK AKU MINTAK TOLONG?
Boleh tak korang tolong undi aku?


Lihat pada KUMPULAN C..
Yang bernama FIKRI..
dan UNDI yer...

Cara untuk vote, klik pada TULISAN...
Sama ada best atau tak best....
Untuk tengok video, klik pada gambar...
Walaupun tak best, KLIK JUGAK BEST TAU..(huhhuhuhu...)

Aku sebenarnya rasa dalam video tu, suara aku lain.. Kalau aku tau, aku post video lagi satu.. Tapi, disebabkan aku menggunakan laptob kawan aku yang bernama ARIF SAFWAN, maka aku post video tu...


Oh yer, untuk vote,



Dalam KUMPULAN C...yang bernama FIKRI yer.. :)

Aku harap sangat korang vote untuk aku... Thanks yer..
Sayang korang..huhhuh :)

5 comments:

cucu umie said...

hua..minat menyanyi yer... incya-Allah nty ad mase ayie pergi jenguk ye..heheh boleh jadi cikgu muzik sekali nie..heh

Opah Kentang said...

alamk fiq.kat ofis tak boleh bukak la link ko..tgu aku balik rumah ye..t
aku undi dan kritik video ko..hehehe..

emieysandra said...

fiq..akak nk vote ni, tp xbape reti nk vote kt mne..kne tkan mne ni

Nana Liyana said...

wahhhh msty sedap fiq nyanyi kan kan kan ??? :)

Munira Muhiyddin said...

xde pon weyh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails