Friday, May 6, 2011

Aku Rasa Ramai Kaum Wanita Marah Dengan Aku!

Assalamulaikum..

I'm Sorry Letters

ENTRY RINGKAS!

Aku taip entry ni sebab aku rasa serba salah sangat!
Seriously rasa bersalah sangat!
Bukan maksud aku nak mengutuk apatah lagi mencerca kaum wanita..
Niat aku sebenarnya saja-saja jerk.. Ala mahu gurau2..
Korang kan tahu aku suka bergurau.. (err.. tahu atau tidak?)
Tapi, kebanyakkan komen yang aku terima macam touching jerk kan?
Tu yang rasa bersalah tu..
Jadi, di sini,

SAYA INGIN MEMOHON AMPUN DAN MAAF YER..
AMPUN!!!!!

Oh yer, nak tahu pasal aper?

SILA KLIK SINI!

6 comments:

cik aied said...

belanja waffle dulu baru diampunkan! hahaha

emieysandra said...

tau xpe!!

huh.

haha..okey je fiq :P

Cintamu Senyumanku said...

cikgu fiq,, saya rasa entri awak tu tak der la terok mane pon.. saya seorang perempuan gak.. mungkin sy dikira tak memahami sebab tak pandai drive lagi.. tapi hakikatnyer,, gamba2 tu sekadar gurauan dari kamu saja kan?? niat kamu bukan mahu mengutuk kan?? saya rasa wanita2 di Malysia perlu mengambil iktibar dari gmba2 dlm post kamu tu.. mereka perlu ensure that these situations will not occur in this country.. anggap la wanita luar negara tak sehebat wanita negara kita memandu kereta.. ermm...
p/s wanita diluar sana jgn terasa dgn komen saya ni yer..

cik mien said...

maaf diterima....hehehe...

Opah Kentang said...

ni mesti pasal entry bawak kete..
ehehehe.
Rilek je..

Opah baru nak marah..
tak jadi la..
sebab Opah pk tak sume orang pumpuan bawak cenggitu..
Ade gak laki bwak kete lagi teruk..
huhuhu

cik jelly chan said...

sob3...
baru jew baca entry yg tuh huhuh...
mang terasa abes..da la tengah belaja drive pas dpt P nih..hahaha..tp x pewla..maaf diterima..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails