Thursday, May 5, 2011

PEREMPUAN MEMANG TAK RETI BAWAK KERETA!

Assalamualaikum...

Pergh.. haish. aku nak cakap salah.. Tak cakap pun salah.. Nanti mesti ada yang terasa, siap main anta-anta mesej kat aku malam-malam lah... Main sindir-sindir lah..Tapi, nak buat macam maner, dah realiti.. perempuan memang tak reti bawak kereta...Hurm.. kenapa tak percaya ker?
Aku ada bukti tau.. Nak tengok?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Haish.. apa nak jadi ni.. Siap termasu dalam lumpur lagi ni..



Wah..bagus betul.. Kesian kat batu tu..



Memang terbaik.. Tanda tempat lain ker nak parking? Tahulah landasan keretapi tu kosong..


Haish.. kat atas baru citer pasal parking.. Aleh-aleh, kau boleh parking salah plak macam tu..


Sungguh kasihan sekali..


Hahaahahaha.. kau buat aper dengan tempat isi minyak tu cik kak? sampai tercabut.. Taulah kau feeling2 ngan bangla jaga pam minyak tu.. Tak payahlah sampai nak buat kenangan plak benda tu..huuhu



Wah..hebat!!!! Aku pun tak reti nak buat macam ni..


Hahahhahaha.. aku paling tak boleh blah yang ni.. aper lah kau buat cik kak..sampai jadi macam tu..

Jadi, macam maner? Betul kan aper aku cakap? Tengok semua bukti kat atas pun dah cukup.. Jadi, macam maner?huhhuhu..


Psssssssssst: Entry ni sekadar gurau-gurau jerk...Jangan nak tacing-tacing..hard2 feeling ok!!!! :)
Majulah sukan untuk negara!!!! (tiba-tiba)

CREDIT TO: SINI

11 comments:

cik mien said...

mana ada perempuan tak reti bawak kereta...buktinye ada perempuan jadi lumba kereta...

sweet honeydew! said...

wah.. pedas sungguh entry kali neh! terasa abes aku!

HAHA~ ^____^

cik chopu said...

baru pegang P, tapi takpenah pulak bantai buat aksi melampau mcm ni kat jalan raya. haih ~ mintak mintak dijauhkan

~ariFFin~ said...

bukan nak mengutuk...tapi terpaksa terkutuk untuk mengutuk perempuan..hahaha...sometimes ada segelintir perempuan mmg macam nie..tak pandai sangat bawa kereta..tak macam lelaki yang professional nie..hehehe

emieysandra said...

slh pompuan je la ek..*tacing nih ;p

storyfromme said...

perempuan reti je bawak kete cuma tak expert sangat macam lelaki je.

...mommy jue... said...

tapi kebanyakan punca kemalangan datangnya dari lelaki... bukan perempuan.. bawa bas ekspress sampai terbalik siapa? lelaki.. kemalangan jalanraya kebanyakannya siapa driver? lelaki... jadi lelaki lagi bahaya dari perempuan.. sambil bawa kereta, boleh je hisap rokok.. lagi bahaya..

tunz said...

x kira pompuan ke lelaki...sama jer.....jadilah pemandu berhemah yer

cik anum said...

eh eh,, sy pndai bwk kete ape..
takde pon jd cmtu.. haha

normizarifah said...

fiq..jOm lepak sepang jOm....

Vee Lea said...

Slalu gak tgk video fail women driving kat utube. HAHAHA. Tapi tak semua la, of course. HIKS. Tak trasa sbb lawak gak kes cmni. And tau, lelaki pn ada TERbuat benda pelik2 gini. HAHA. Peace.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails