Thursday, May 5, 2011

APA ITU PUASA LAPTOB?

Assalamualaikum...



Adakah anda semua tahu apa itu makna puasa laptob?
Aper itu yer?
Huhuhu...

Menurut Kamus Bahasa Akak Jual Waffle Kat Koperasi Maktab aku, Puasa Laptob itu bermaksud tidak membuka laptob selama beberapa waktu dan ketika atas alasan tertentu..

Wah..
Dah faham dah semua?
Jadi, selama 2 hari aritu, aku berpuasa laptob yer..Kerana aku sedang menduduki Ujian Akhir Kursus (UAK) selama 2 hari..
Jadi, tadi baru habis.. Aper lagi, terus lah bercadang nak ON LAPTOB..huhuuh..

Aku sebenarnya bukan aper, yelah kan, kalau aku bukak laptob masa musim study week ni, bukan buku yang kau bukak, tapi mengadap laptob jerk.. MOTIF?

Maka, aku terus MENYIMPAN laptob aku di dalam beg, diletakkan di dalam almari dan tak bukak2 sampai lah sekarang..huhuhh..

Jadi, saranan aku kepada mereka yang nak exam tu, sama2 lah kita BERPUASA LAPTOB yer..
Mungkin niat mula2 nak guna buat study, aleh2 aku yakin, mesti melilau ker dunia blog, fb dan jugak movie2 yang melambak di dalam hardisk anda..huhuh :)

8 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

Maafkan Cik Bunga yerkk... !___!)

Mintak diri dulu, isk²... :(

Munira Muhiyddin said...

good luck exam .
aku dah merdeka. sila jeles. bai :DDD

cik ungu said...

oowh puasa laptop.

huhuhu

kira kekuri said...

alahai,,aku ingt apa ja puasa laptob 2,puasa x bukak laptop rpanya~ rhrr

padlie said...

Kalau saya, susah nak lari dari internet.. tu makanan ruji..

Entry terbaru padlie: Belajar teknologi angkasa

emieysandra said...

haha..laku tol Kamus Bahasa Akak Jual Waffle Kat Koperasi Maktab fiq tu..kih3..

gudluck exm!

cik mien said...

betul tu betul apa yang ckg fiq ckpkan....samalah macam cik mien jgk...kalau time exam week tu tak boleh bukak laptop nanti mesti bukak benda lain..hehehe

zazaw said...

aku berhari hari tak on leptop sebab final
arhh aku benci final

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails