Monday, May 2, 2011

Kegunaan Handphone yang Lain! SERIUS MEREPEK!

Assalamualaikum...

Wah.. aku sebenarnya tadi agak barulah jugak sampai kat maktab ni..Maklumlah, bercuti sempena Hari Pekerja.. Trafik sesak tadi weh.. Naik jenuh punggung aku dalam bas.. Tapi, alhamdulilah sampai jugak kat maktab ni..

So, tadi aku berjalan-jalan lah di dunia internet.. Tiba-tiba aku rasa tertarik dengan benda ni..Huhuhu.. Tak tahulah kau tertarik atau tak..huhuhuhu..

Tahukah Anda Tentang Kegunaan Lain Handphone?

Ha..
Nak tahu tak?
Meh tengok tak?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Wah.. kau ingat kau cantik nak buat cermin bibir ko yang besar tu?huhuhh




Yang ni sangat berguna yer.. Aku faham, kalau duk hostel, sepit baju selalu hilang kan? Jadi, guna lah handphone macam ni supaya kita dapat jadikannya sebagai sepit baju.. Boleh?



Hurm.. sangat bagus yer.. Boleh letak sabun sekali.. Ni mesti handphone kalis BUIH ni..hahahaaha..



Wah... sangat berguna yer.. untuk melastik apa-apa sahaja yang anda suka.. Kalau anda minat berburu, gunakan sahaja handphone anda untuk jadikannya sebagai senjata buruan..hahahah



Yeah.. ni aku suka.. sangatlah sesuai untuk mereka yang gemar campak dan sepahkan handphone merata-rata tempat.. Sesiapa yang terjumpa tu, eloklah dijadikan sendal pintu jerk.. Hurm,.. kreatif idea ni..


Heheheeheh.. Dah tengok dah semua?Amacam kreatif kan? Tapi aku rasa tu untuk handphone zaman paleolitik jerk.. Ala, handphone jenis lipat2 tu... saekarang orang dah pakai android dah kan? Semua pakai android kan? huhuhuh..( aku pun tak pakai android..huuhhu)

Anyway, credit to SINI!

Thanks so much!!!!! :)

psssssssssst: FIKRI!!!! Dah.. STOP BLOGGING! Pergi baca buku TITAS tu.. Minggu ni EXAM!

18 comments:

Rozuan Ismail said...

itu bukan kegunaan.cara nak hancurkan henfon dengan cepat

Chegu Zubir said...

yang 1st tu pernah tgok,...tambah2 henpon yang de 3g....hehheee

jom join
Segmen "Jemput Ke Blog Saya"

Cikbeyla Nabiella said...

dari die buat bnde toh sume.
baik bg kite je nset tuh.
haha. menjahanamkan je haiihhh.

Cintamu Senyumanku said...

hahahhaha.. ha,, yg ni ala ala dlm rancangan lu pikir la sendiri la.. sape penah tgok gerenti tahu nyer la.. yg ni bkn nk hancurkan phone lg ni,, nk jahanamkan teros kot.. huhuhu

lea said...

sayang dowh nak letak henpon kat pintu tuh

Awan Biru said...

Awan guna hp hitam putih saja.
Memang advancelah keganaan hp sekrang ni. Kalau hp jadi sepit baju, mesti selalu hilang jugak.

nas said...

hehhee.. kelakar la fiq
ni macam nak rosakkan hp jerk
bayangkan sepit baju gne henset
last2 ilang..
nianya aku :P

latest entri:

bukan Artis malaysia je yang meniru k-pop..

cik chopu said...

nampak gaya nak kena tuka fon flip ni. banyak function.

nur syahidah zainuddin said...

tapi,,,klu da gune handpond je yg djadikan cepit baju,,kompom lepas nih cepit baju x ilang,,bab hp yg ilang..

MiSzy DiaN said...

adoi..
nasib laa aku nda pakai hp flip mcm tue.. hahahaa skrg guna slide jak.. :)

.:padie_eyla:. said...

haha. cube kalau iphone yang buat macam tu. menangis.! ngah3

Heidi Shafiq said...

henpon aku gune buat tumbuk belacan.. hehe..

si macho said...

ok na buat sepit baju skunk

-_____________________-

tampoooo gak kanggggg cikgu ni

panggggggggggg larikkkk

cik aied said...

HAHAHAHA... yg sepit baju tu best...tp persoalannya hp flip je ke boleh?? hp touch screen tak boleh eh??ahahaha

nelly said...

ada kegunaan ..hehe

jeely jelly said...

sepit baju je dh selalu hilang..ape ntah lagi gune nset... kaye2.. haha
yg 1st2 tu je cm logik.. wat cermin.. saye pun penah wat cmtu.. haha

miss Aishah said...

macam tu pun boleh..hahaahah

Opah Kentang said...

hahaa..henpon buat sendal pintu tak boleh blahhhhh.kekeke :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails