Thursday, May 19, 2011

Banyak Giler Aku Makan Malam Ni....

Assalamualaikum....

Tadi lepas exam, perut aku serius lapar... Dah lah dalam dewan tadi, sejuk giler pendingin hawa yang mendinginkan kulit aku ni.. Sampai aku boleh cakap SEJUKNYA!!!! secara kuat-kuat...
Serius sejuk.. kalah panggung wayang Alamanda..

Jadi, oleh kerana sejuk, maka ianya akan merangsang perut kita supaya menjadi lapar... Kan?
Lepas tu, tadi pulak hujan.. Lagilah bertambah sejuk dan bertambah lapar perut aku ni...
Aku rasa macam perut aku sedang berpidato.. Sangat lapar..

Maka, dalam keadaan hujan, aku pun redah lah jerk.. Dengan kain pelekat dan t-shirt biru, aku pun melangkah ke gerai depan tu...
Sampai jerk kat situ,
Aku terus tempah:

NASI BUJANG 1
NASI GORENG CINA 1

Kedua-dua tu aku makan secara berturutan.. Kawan-kawan aku dari course Pendidikan Jasmani dah pelik dengan aku..hahaahahaha...

Lepas tu, tekak aku teringin pulak nak makan benjo..
So, alang-alang ada kawan aku nak keluar beli burger, aku pun tempahlah:

BENJO DUA!

Wah...cemerlang kan? kawan-kawan aku yang lain dah marah2 aku cakap aku ni makan banyak sgt! Hei, tapi benjo tu aku makan satu jerk dulu.. lagi satu aku makan esok..untuk sarapan..Boleh kan?

So, kesimpulannya, pada MALAM ini, aku makan:

Nasi Bujang



+
Nasi Goreng Cina



+


Burger Benjo


Amcam? Kau pernah buat macam ni dalam satu malam?huhhuhu...

Anyway, takziah diucapkan kepada salah seorang blogger yang dikenali ramai iaitu
TELUR DIBASUH di atas pemergiannya ke rahmatullah.. Semoga roh beliau ditempatkan dalam kalangan orang beriman.. Amin... Al-Fatihah.

6 comments:

InaNina said...

adeh. sedapnye tgk makanan. lapar.. lapar..

Rozuan Ismail said...

adoi!bikin lapar je tengah malam ni.huhu.banyaknya makan.lapar lagi x?

ain dzaya said...

glupp!!!
belacan sama timn..
ta tahann!!

cucu umie said...

hang nie makan ker melantak?? btw, ayie pon mcm tu kalo time lepas exam tapi biaselah kne jage pemakanan juga..kuikui

cantekk said...

oi cekgu ni,,,makin org suh diet makin ektip pulak dia mlantak...

ces

*Al-Fatihah utk arwah.

Munira Muhiyddin said...

wah, ko pun layan nasi bujang gak ?? tmpt aku ade dua nama. Nasi Bujang / Nasi Koboi. Motip sangat nk berkoboi koboi kan. :DD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails