Wednesday, May 18, 2011

Pernahkah Kau Sedang Kencing di Tandas Awam, Tiba-tiba Kau DISERBU!

Assalamualaikum....

http://www.ibunoor.com/wp-content/uploads/2010/04/lego_toilet.jpg

Semalam lepas aku tengok wayang, kawan aku si ZUHAIR RAZAK ni, pergilah menggedik ke toilet.... Mungkin kerana kehendak semulajadi yang memaksanya bergerak ke tandas tersebut....

Alangkah kasihannya dia, bila sedang syok-syok layan perasan untuk kencing, tiba-tiba dia dengar bunyi bising dari luar....


scold.jpg


Kau Cari Balik!
Kau Cari Balik!
Kau Cari Balik!

Mesti dalam hati dia bermonolog:

Apalah bising-bising ni.. Kacau feel jerk..huhuhuhu...

So, lepas selesai segala hajat, dia bukak lah pintu tersebut.. Maka dilihatnya dua orang lelaku..(dah tandas lelaki, mestilah lelaki kan?) sedang berkelahi..
Kata kawan aku tu, dua orang lelaki tu dalam lingkungan 20-an cam tu..
Laki tu tak puas hati sebab dompet dia hilang...
Kononya laki yang lagi sorang tu disyaki mencuri dompetnya kotttt..
Ntah, aku pun tak pasti ceritanya macam maner.. Yang penting,
tempat kejadian tersebut berlaku di TANDAS tempat dia buang air..

Wah..Kalau aku mesti dah rasa gelabah.. Takut-takut kita kena tuduh plak kan? Padahal kita tak salah.. So, kawan aku pun blah lah dari situ..

http://www.techfume.com/wp-content/uploads/2010/07/speed-run.gif

Aku rasa dengan keadaan badan dia yang menggajah, mungkin dia berlari-lari anak keluar dari tandas itu.. Cuba kau bayangkan.. Mesti comel kan?

Oooooooooopppsss..sorry Zuhair.. Terkutuk kau pulak...

Jadi, kalau kau berada di tempat atau situasi kawan aku tu..
Apa yang kau akan lakukan?
Adakah tolong cari?
Adakah lari seperti kawan aku lakukan kerana tak nak masuk campur?
Macam maner?

Anyway, sekarang aku sedang dalam MOOD EXAM..
Jadi, mungkin blog aku ni akan berPUASA LAPTOB...

http://1.bp.blogspot.com/_wPCZYmi6W1E/TMccKUTxQSI/AAAAAAAABVI/eUcBizMYdMc/s1600/exam_photo.jpg

So,dikesempatan ini, aku nak minta ampun dan maaf dari hujung rambut sampailah hujung tumit kasut korang kalau aku ada tersalah kata, tercarut sini sana, tersimbah ASID merata ker..(motif?).. Sorry yer..
Doakan aku dapat menjawab exam dengan sebaik mungkin..Amin.. :)

11 comments:

Azham Vosovic said...

Selamat Hari Guru dan menjawab exam! heheheh

Rozuan Ismail said...

jawab exam lek lok.huhu.x baek kutuk kawan.huhu.

ieka.H said...

HAHAHA..kelaka pun ad..berlari comel dgn muka tkut.. :D
nyway, gudluck 4 ur exam :)

Chegu Zubir said...

gud luck bro..banyak paper kot....hehehhee

ain dzaya said...

selamat hari guru cekgu!!
jawab exam leplop,,jgn kantoi mniru yep..
pesanan dari student!
hehe

storyfromme said...

good luck exam :)

NANA NAZIRA.. said...

ncb bek x kne serbu time buang hajat besar.. kihkihkih..

cik mien said...

doakan ckg fiq berjaya dlm exam...wat yang terbaik...

Gen2Merah said...

saya doakan sahabat maya saya ini sentiasa berjaya dalam exam yang bakal diduduki.. salam ukhuwah..

Cikgu Fikri said...

Amin..
terima kasih kawan2 semua...... :)

Mi$s NiCkeL=? said...

ksian zuhair..heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails