Sunday, May 1, 2011

NAK CARI SUSAH, DAH DAPAT BUANG!

Assalamualaikum...

Ingat lagi tak teka -teki aku tadi tu? Ala, yang aku bagi tadi tu..
Ala, yang mcm ni:

NAK CARi PUNYALAH SUSAH, BILA DAH DAPAT TAK HARGAI LANGSUNG.
TERUS BUANG!!!!

Ha,
nak tahu tak jawapannya aper?
Tapi sebelum tu, kita ucapkan tahniah kepada:


Yeah..tahniah kepada mereka.. Kepala korang memang terbaek kalau bab-bab teka-teki ni..huhuhuh.. Nantikan entry aku untuk meREVIEW blog korang.. :)

Jadi, adakah anda sudah bersedia untuk ketahui jawapannya? Jawapan yang pasti dimuatkan dalam rancangan RIPLEY`S BELIEVE IT OR NOT.. (hahaaahha..tetiba)..
Dan, jawapannya,
Tentu sekali ialah:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


TAHI HIDUNG!



Lihat gambar kat atas..

Bila nak cari punyalah susah,korek kemain beria-ria sampai tak hengat dunia..
Bila dah dapat, main buang-buang jerk..

Siap boleh main rasa-rasa lagi plak tu..Haish..aper kata kau buat frame ker, kajian ker, analisis setiap elemen yang terkandung dalam tahi hidung tu.. Manalah tahu kau dinobatkan dengan NOBEL PRIZE ker, sebab kau telah menjumpai sejenis microorganisma yang tak pernah dijumpai oleh saintis lain.. Kau sorang jerk jumpa.. Kan bagus...huhuhhu..

Huhunu.. Kepada yang sedang maki hamun aku sekarang.. Janganlah marah.. Aku bagi teka teki pasal tahi hidung ni pun sebab sekarang kan sedang hangat isu:



ISU MAKAN TAHI HIDUNG UNTUK KESIHATAN.. kan?huhuhhu..

Jadi, jom sama-sama kita join:

KEMPEN SAYANGI TAHI HIDUNG ANDA!

Kempen ini menggalakkan anda untuk menjaga setiap inci tahi hidung anda.. Bila dah korek tu, simpan elok2 dalam plastik, ikat dengan getah..hahhhahahah..

Pesanan ini dibawakan khas oleh:

CIKGU FIQ PRODUCTION! :)

picture credit to: SINI

7 comments:

sweet honeydew! said...

aku menang kah?? waaa.. nak adiah2!!! hehe.. :)

Cik Embun said...

terima kasih cikgu fiq.. hahahaa..
rupa2nya betol.. main buh jaaa nih...

whitelover said...

oh pasti lega lepas dpt haha

♥ moy ♥ said...

GRR! GAMBAR DEKAT ATAS TAK SENONOH! GELI GELI! hahahah xD.

Awan Biru said...

Haaa...makan tahi hidung kalau nak sihat? Tak sanggup Awan.

cantekk said...

haha..mmg susah,,
tp kalau taik idung yg keras ngn yg cair leh campur tak if nk simpan? ;-D haha

*eeee..geli plak nyebutnye

Gen2Merah said...

hahahahaha... tiba2 plak geli nak tengok pic tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails