Tuesday, June 14, 2011

ANAK SALMA MENTOR 5 - Serius Comel!

Assalamualaikum...

Sebenarnya, dari semalam aku dah update gambar anak Salma Mentor 5 ni.. Tapi, disebabkan ada masalah, maka aku update sekali lagi.. Ha, korang semua dah tengok gambar anak SALMA MENTOR 5? Aku baru tahu semalam kottt.. Rupanya gambar anak Salma ni dah lama diupdate dari internet..

Jadi, aku rasa nak tunjuk kat korang..Saper yang belum tengok tu, meh lah tengok..

PUTERI NURUL HUDA

Comel kan?

Ada lagi...

Lagi..


Ha...comel kan? Macam muka Salma kan? Geramnyer tengok pipi dia..rasa nak cubit jerk..Embamnyer!!!!

Semalam aku ada jumpa jugak gambar bekas suami SALMA..tak tahu betul aau tidak tu bekas suami dia..So, aku malas lah nak letak gambar laki tu..Buat aper kan? Lagipun diowang dah bercerai.. Karang tak pasal-pasal laki tu pulak famous hanya kerana dia pernah menjadi suami salma..

Kesian Salma..Kahwin umur 17, masa umur 18 tahun dah bercerai.. Patutlah masa dia nyanyi lagu YANG TERINDAH HANYA SEMENTARA, feel dia memang terbaek..Mungkin disebabkan pengalaman lampau dia.. Semoga lepas ni, Salma tidak lupa akan asal usul dan sentiasa menjadikan keluarga sebagai perkara utama.. :)


Picture credit to: SINI

7 comments:

bantalbucuk said...

wah..!! comol gile anak dia...!!! :p

Gen2Merah said...

saya pun suka dengan vokal Salmah..

cucu umie said...

wah..boleh tahan montel..huhuh first time kot tgok gmbo anak salma..huhu

b a m b a m ' s said...

kak jan meletop dia skang wooo..huhuhu

mak comel..anak comel lar..

bakal anak2 CB extra comel..InsyaAllah..ahhaha..

Atie iskandar said...

tembm betol.. hehe.. pasni salma a sng da.. tak kawen pon takpe, jg ank je..

emieysandra said...

ha'ah comel sme muka mcm salma..

Budak Botak said...

Owh ni anak dia, he3...

Entry terbaru -> Porn Saloon - Nama Saloon Paling Lucah Kat Malaysia... (",)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails