Wednesday, June 15, 2011

BEGINI RUPANYA KALAU BAYI DI MAKE-UP!

Assalamualaikum...

Saper kat sini suka budak-budak? Lebih-lebih lagi babi..eh, salah..baby..Ha..saper suka?
Bagus..ramai yang suka? Ha? Ada yang tak suka baby? Kalau tak suka tu lantak kau lah..Yang penting, kau jangan bunag anak-anak kau..Kau ingat anak kau hanjeng nak main bunag-buang? (Sorry..aku memang emosi kalau bab buang-buang anak ni)..
Ok, kepada mereka yang meminati bayi tu..Nak tengok tak gambar bayi bayi yang comel? Jom....


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




http://4.bp.blogspot.com/_YyXZ9LFygq0/TGN_TbXliWI/AAAAAAAAAVI/3EWt0Zu2ExI/s1600/257_1.jpg

Oh tidak..comelnyer..

http://3.bp.blogspot.com/_YyXZ9LFygq0/TGN_TgH3XzI/AAAAAAAAAVQ/8rRCtRmiYDo/s1600/257_2.jpg


Lagi...

http://3.bp.blogspot.com/_YyXZ9LFygq0/TGN_UBs1GLI/AAAAAAAAAVY/39y5W8SLmT0/s1600/257_3.jpg



Lagi..

http://2.bp.blogspot.com/_YyXZ9LFygq0/TGN_Uc9jt_I/AAAAAAAAAVg/wz4k7vOZ-lU/s1600/257_4.jpg
Yes..yes...

http://4.bp.blogspot.com/_YyXZ9LFygq0/TGN_Uo1YMJI/AAAAAAAAAVo/87oIrwQ6L3M/s1600/257_5.jpg

Lagi..lagi..

http://4.bp.blogspot.com/_YyXZ9LFygq0/TGN_pAn-PGI/AAAAAAAAAVw/T3xBhdBbQCg/s1600/257_6.jpg


Tembamnyer...lagi..lagi..

http://1.bp.blogspot.com/_YyXZ9LFygq0/TGN_peSmqzI/AAAAAAAAAV4/6kSu9e6srak/s1600/257_7.jpg


Wah..geramnyer...lagi..

http://2.bp.blogspot.com/_YyXZ9LFygq0/TGN_pjWyr9I/AAAAAAAAAWA/sO10r5MlDA0/s1600/257_8.jpg


Lagi..lagi..

http://3.bp.blogspot.com/_YyXZ9LFygq0/TGN_qbggacI/AAAAAAAAAWI/qSU18ozW4CQ/s1600/257_9.jpg

Ada lagi ni..comel..

http://4.bp.blogspot.com/_YyXZ9LFygq0/TGN_qkE0uAI/AAAAAAAAAWQ/S-zl2zBmOyA/s1600/mithplane.jpg

Ha...tu jerk..Puas aku tunjuk kat korang..comel kan? Even cam guna teknik photoshop..
Tapi, still lagi comel..Kan?
Huhuhu... Jadi, pesanan penaja di sini, hargailah baby anda..Jangan nak main buang-buang..Bayangkan kalau kau dah tua, baby tu pulak yang buang kau..Sedih kan?

“Bagi Allah jualah hak milik segala yang ada di langit dan di bumi; Dia menciptakan apa yang dikehendaki-Nya; Dia mengurniakan anak-anak perempuan kepada sesiapa yang dikehendaki-Nya dan mengurniakan anak-anak lelaki kepada sesiapa yang dikehendaki-Nya. Atau Dia mengurniakan mereka kedua-duanya anak-anak lelaki dan perempuan dan Dia juga menjadikan sesiapa yang dikehendaki-Nya: Mandul. Sesungguhnya Dia Maha Mengetahui lagi Maha Kuasa.”

Surah Asy-Syura (49-50)

Renung-renungkan.. :)

Credit to: SINI

14 comments:

emieysandra said...

gmbar k-6 tu, mmg comel!

idaida0504 said...

macam anak patng!

cucu umie said...

serius comel2 gmbo tu..maner hang dpt nie?? hang edit sendiri ker?? hoho

pwincess Lov3y dOv3y said...

macam owg putih la..comey giler..

ZWAN SABRI said...

Aku suga baby yg second last tu,, sumpah nampak macam baby doll.. ;)

MySuaraBlog: Sedihnya Bila Kau Sudah Tiada

Cik Fia said...

cam anak patung ~

iffah imani said...

geli hatilah tengok...

zazaw said...

HAHA. comel sungguh mcm anak patunggggg

kyo_9 said...

haha..
semua baby yg sama..
lol

b a m b a m ' s said...

comelnyaaa!! :D

zarazueyin said...

wahhh...comelnyer
sukerrrr...hehe
salam kenal

Miscellaneous Smiles said...

kiutmiut

Miss N said...

tak make up pun dah comei :D

mohamad naim said...

wah...
msti ko feling2 kan..ko gjn jd cm tu tau...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails