Tuesday, June 14, 2011

GAMBAR LAWAK | Bahaya UPLOAD Foto Sembarangan Di Internet!

Assalamualaikum...

Kepada semua pengguna internet, ingin diingatkan di sini bahawa adalah sangat bahaya jika mengUPLOAD foto sembarangan di internet... Lebih-lebih lagi FOTO SENDIRI..
Nak tahu sebab aper? Sebab mana lah tahu ada manusia yang sengal amik gambar korang lepastu dia main edit-edit dalam photoshop..Saper susah?
Tak percaya? Meh tengok sini:


OK..NI GAMBAR ASAL SEORANG BUDAK...

Tapi, telah diubah menjadi....



Tengok tu.. Jadi BATMAN!



Jadi macam penjahat dalam citer ALI BABA lah pulok..



Yang ni memang sesuai..hahahahahaah., (jahatnyer aku..)



Wah..tetiba pulok...



Haahhahhahaa..LORD OF THE RING!



Aku paling tak boleh blah tengok TITANIC ni..LAWAK!!!!



Haahahhaa..aper lah askar tu buat!



Wah..ada ker citer ni..tak prnah tengok pun..



Hahahaahaahaha..dah ala2 macam Nepolean (err..tak tahu eja) pulok..



Yang ni pun lawak..Masam jerk muka cik adik bawah ni..haahahaha



Wah..yang ni dah macam America`s Next Top Model..ahaahah



Comel pulok biler tengom jadi NEMO tu..huhhuh



Ha..sekarang korang dah faham kan? Nak ker gambar-gambar di atas digantikan dengan kau? Jadi, hati-hati yer...hahahaahhaaha..

credit to: SINI

21 comments:

Citarasa Rinduan said...

hahahahha

sat2.....
nak abiskan gelak dulu baru komen

laskar pelangi said...

Wahahahaha=D

kesian muka budak tu;)

Citarasa Rinduan said...

puhhhhhh!!!!!!!
lega..

sambung komen balik

thanks cikgi fiq atas info bagus nie.. jadi takut pulak kak ayu nak ambil gambor dan syer kat FB dan blog..
adeh

Opah Kentang said...

hahaha..terbaik la cikgu!!~~~~

sape la nyer keje nih.ish ish

Freaky said...

haha serius lawak.. adoiyaii

kotak bulat said...

hahaha...
kagum la dengan yg editnya.. ada gmbr tu nmpak real je... :)
batman tembam

Hishyamuddin said...

hahaha..kreatif gila!

Ieda Al-Habsyi said...

nasib..nasib...

b a m b a m ' s said...

KESIAN BUDAK TUHHH~!!

AHHAHAHAHHA..EHH..TERGELAK PULAK..KEKEKE

cantekk said...

aku rasa next gambo yg kena mst gambo cikgufiq ;-D

hiihi..bersedialah ;-D haha

bantalbucuk said...

hahaha..jahat betul la sape yang edit2 tu..jadi kelakar muka budak tu..kesian dia..hehe :p

cucu umie said...

hahaha..kecian budak tu..aduyai, gmbo dia telah dimanipulasikan untuk sesuatu yg kelakar..hauahauah

cucu umie said...

kecian deh loh gambo budak tu dimanipulasikan..huhuh

pRiNCe said...

prince dtg melawat ye..entry yang bagus...huhu..:).. nak datang selalu boley ??

dill said...

comel. tapi sian kat die.

dill.

Miss b said...

haha.

comel gila kot jd nemo masam!

abglan said...

ngeh ngeh ngeh!!

chEntA said...

oh..dhsyat2..gerun pulak bila tgk mcm ni..tp,serius ble edit jadi kelakar..sian bdk tu..

cik chopu said...

haha serius kesian gila kott kat dia. haha

missyaya (: said...

hahahaha .
gila lawak ouhh .
aq gelak sensorang hang twu .
aq plg suka batman n doraemon .
hahaha ..

oya zihanee said...

+ memang lawak!!!

suke yang gambar nemo tuh..

serious lawak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails