Monday, June 13, 2011

T-SHIRT PELIK | Jangan Pakai Di Depan Kekasih Anda.

Assalamualaikum....

Tengah-tengah malam ni aku rasa nak tunjuk sumthing tentang T-SHIRT.. Korang semua tahu tak apa itu T-SHIRT? Ha? Tak tahu? Biar betik? Ish..ish..ish... Ni aku nak tunjukkan bebeapa helai t-shirt yang agak pelik..Tapi, satu jerk aku mintak kepada KAUM ADAM..

TOLONG JANGAN PAKAI T-SHIRT NI DEPAN GF KORANG..

Nak tahu kenapa?

Ok, meh kita tengok:

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Errk..T-shirt putih atas ni sangat SENGAL yer...























Pergh..lelaki kalau pakai T-SHIRT warna hitam kat bawah ni, memang sah-sah kena SANTAU dengan GF ko...!!!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.






Hahahaahahaha..ok..tu jerk lah..T-shirt tu semua..sekadar gurauan..Jangan ada pulak yang nak beli lepas tu hadiahkan dekat GF korang..Haish...

Credit to: SINI


11 comments:

Miscellaneous Smiles said...

sapa brni pakai mmg terbaik lah..
kena sepak..

#HAHA~~

Munira Muhiyddin said...

hahah. sengal.
tapi sape pakai yg 4 time dating memang nak kene sula

iqapika said...

mse form 4 dlu ad jumpe satu t-shirt yg sgt .. menarik..

dy tulis

i'm a virgin

pastu ad font kecik

(this is a very old tshirt)

rasa nak beli sgt tp time tu kecik lagi.. duit pn xbyk.. dok asrama lagi.. haiss

cucu umie said...

xpernah ad lg koleksi baju mcm tu..so, xberapa perlu risau sgt..kuikui

amniey91 said...

haha...sengal punye t-shirt..:D
mngarut je tulis..

ZWAN SABRI said...

Paling suka T-Shirt yang first tuu.. nak carila nanti.. HAHA

MySuaraBlog: Perhimpunan BERSIH : Bersih Sangat Kah?

Miss A said...

kelaka gilew yg t-shirt itam tu.serius ngeng kalau pkai tu dpn awek dia.hihi

Bro ahmad said...

nak dapat penampor freee hahahaha

emieysandra said...

HTML?hik hik^^

Budak Botak said...

Ha3, macam2...

Entry terbaru -> Gambar Keadaan Jepun Selepas 3 Bulan Dilanda Tsunami... (",)

Cik Fia said...

tampo je bf klo dia pakai cenggitu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails