Sunday, June 12, 2011

HAZAMA AF9 | JUARA AF YANG TERAKHIR.

Assalamualaikum...

picture credit to: SINI

Tahniah diucapkan kepada HAZAMA AF9 kerana berjaya menjadi JUARA BONGSU program AF yang terakhir itu..

Oleh kerana rumah aku takder astro, maka aku bergegas ke rumah jiran aku untuk menonton di rumahnya.. Pergh..serisu terbaek weh persembahan hazama.. Aku paling suka persembahan lagu dia sendiri iaitu CINTA TERAGUNG.. dia punya feel tu mmg terbaek... Aku rasa penantian dia selama 5 TAHUN dari AF4 dulu, memang berbaloi sekarang... Aku sebenarnya tak der lah minat dia sangat, tapi disebabkan persembahan dia memang best, so aku TERminat dia plak...

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/247953_227101207318347_180449741983494_880454_8383569_n.jpg

persembahan Hazama menyanyikan lagunya sendiri.. Serius best!

picture credit to: SINI

Tempat Kedua plak jatuh kepada LENA.. Aku target FINA dapat tempat dua..
Last-last FINA tempat ke 3 jerk... Takpewlah dek.. Dia kata kat HATTAN dia demam, tapi aku still jugak suka persembahan FINA masa nyanyi lagu dia sendiri iaitu AKU MENANGIS LAGI..pergh..siap duduk kat atas bulan sabit.. Aku feeling-feeling aku yang duduk atas bulan sabit tu..Haahahaha..

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/255077_227097070652094_180449741983494_880439_4772666_n.jpg

Persembahan Fina untuk lagu SATU HARAPAN..nyanyi bersama adik beradik dia.. SASSU!

picture credit to: SINI

Persembahan Lena yang mendapat tempat kedua not bad lah..Aku suka persembahan dia untuk lagu dia sendiri jugak..Best..Siap ada Shaheizy Sam plak tu..Elok-elok lagu tu sedih, jadi lawak lah plak..Sengal punya Shaheizy Sam..hahaahahaha..

Tempat terakhir jatuh kepada AZRI..Ha, ramai target AZRI ni num 4..sebab biasa2 jerk.. Tadi, RMALI MS dan HATTAN komen tindakan AZRI duduk dan BERDIRI atas piano adalah satu tindakan yang kurang sopan..betul tu..

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247910_227085420653259_180449741983494_880429_7073827_n.jpg

persembahan AZRI ketika menyanyi di atas piano..
credit to: SINI

Lagipun, aku tak pernah tengok langsung ada artis nyanyi sambil BERDIRI atas piano..Kalau duduk tu pernah lah..Bak kata RAMLI MS, bukan salah Azri, maybe salah pihak yang merencanakan persembahan dia tu..

Paperpown persembahan FINAL pada malam ni lebih better dari FINAL AF8..Serius terbaek!!!!
Tapi, aku tetap juga rasa kesal tengok penonton2 yang terkinja-kinja kat bawah tu.. Padahal mereka tak tahu ker yang konsert tu dilakukan berdekatan dengan MASJID BESI?
Hurm....

Anyway, kesemua lagu baru pelajar AF malam ni memang sedap termasuk lagu baru Nera..Lagu baru Erul aku tak berapa berkenan.. Lagu baru HAZAMA dan FINA memang aku minat.. Mungkin boleh pergi AJL tahun ni kottttt :)

Cuma satu jerk aku nak cakap, compare MENTOR 5 and AF9, MENTOR 5 is the best!


pssssssst: Tak sabar nak download kat youtube...

11 comments:

Lieyda said...

tapi kan.af tak best.huk3

cik chopu said...

patut la tadi ramai2 serbu kafe sebelah hostel. final af rupanya malam ni. haih

NICK IRFAN said...

dh agak hazama yg menang...

cik diba said...

hazama the best....

Munira Muhiyddin said...

aku x layan AF sebab Maharaja Lawak lg best.
tp thanks jugak cz bg info. aku igt fina dpt.

imah said...

xtengok af pon..

iqapika said...

lena muka sgt frust ble hazama jadi juara.. haha.. tp sy target lena dpt num 4 sbb dia tu blur.. haha.. =)
sedeh la kedudukan dorg.. out of my target..

b a m b a m ' s said...

sy pon aspek FIna no 2..heheh..tp Lena..ok lar jugak..sore best! :P

AF VS MEntor..??!!

masing2 ada peminta tersendiri..ehehehe

AdaMelly Ghazli said...

maaf yer..tajuk lagu Fina AF9 Menangis Lagi..bukan Aku Menangis..Tapi persembahan fina yang menyanyikan lagu nyer sendiri memang best lah...

kira kekuri said...

serius,Af x best..ntah xda perasaan pun nak tgok final.eehhehe

wawa said...

af9 paling tak best. Konsert akhir macam ape ntah. Mengarut kot

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails