Tuesday, June 7, 2011

SIAPA BLOGGER YANG DIBAWA MASUK KE AF9?

Assalamualaikum.....



Seperti biasa, aku akan menjengah laman web rasmi AKADEMI FANTASIA 9..sajer..melihat perkembangan kawan-kawan aku kat AF..(ye..ye..ar jerk fikri ni)...

So, aku tertarik dengan satu tajuk yang ditulis...

MEDIA BLOGGER

Wah..pew benda tu?
Sebenarnya, dalam AF, ada kelas tentang MEDIA bersama JOE LEE..
Kelas media ni mengajar pelajar AF tentang kehidupan realiti seorang artis.. Gosiplah, macam mana nak jawab soalan maut wartawan lah, dan macam lagi... Jadi, kali ni, Pelajar AF diperkenalkan tentang :BLOGGER!

Antara isi kandungan tentang media blogger tu ialah:

" Jika kita lihat, banyak artis di Malaysia yang meningkat namanya di Malaysia bermula dengan mengembangkan bakat melalui "online".

Daripada "online" jugalah ada beberapa orang artis mengalami kejatuhan dek berita-berita buruk yang disebarkan melalui internet. Oleh itu, Joe Lee telah membawa dua orang Blogger Malaysia yang banyak menyumbangkan warna di dalam industri penyiaran Malaysia.
"

Jadi!!!!
Jadi!!!!

2 ORANG BLOGGER TELAH DIBAWA MASUK ke rumah kaca untuk menerangkan kepada pelajar AF tentang realiti dunia blog sekarang!
OMK!!!OMK!!! (oh mak kau)..
Yang aku nak tahu sekarang, SIAPA DUA ORANG BLOGGER TERSEBUT?

Aku tak tengok DIARI AF semalam..Sedihnyer!!!
Saper yang tengok? Boleh tak bagitau aku saper dua org blogger tersebut?
Mesti best kan dpt jumpa pelajar AF!!!! huhuhuhh...
Siapa? Tahu tak? Tahu tak?

pssssssssssst: aku tengah bayangkan Beautiful Nara dan Red Mummy.. :)

sumber: SINI

9 comments:

Freaky said...

wah jumpa dengan peserta af ? cool :D

myhatiku said...

really?nape tak byngkan diri sendiri je..he:)

abglan said...

Aku tgk gak episode tue, tp dah ujung²... Tanya kat bini aku, "sape yg dtg tue? Motivater ke?" (muka bukan artis he he he)

"Tue blogger aa, fames tue.. abg tak kenal ke?" he he he

"Mana la abg kenal, abg bloger cap ayamm" kata aku balik...

Tetiba dah habis... tak sempat nak tau ape diorg buat kat situe. Kata wife aku diorg bg tips canner blogger² jana trafik. Aku punnn...?? Cam pelik je citer bini aku nie. Bukan kat blog masing² pun citer benda yg sama ke?? isk isk

Kesimpulannya aku pun tak tau sape tue hui hui hui...

aLieF si Muncung ManiS said...

lawak tgok word OMK tu..hahaha..untungnye dpt masuk TV..bila la blogger yg tak hebat mcm saya ni nak masuk TV...huhu..anyway,,salam ziarah dan salam kenal

Ms. Ann said...

salam ziarah... temie kasih singgah blog anne...

anne blogger melaka gak.. MELAKA RAYA..

SyahmiFikri said...

wah! siapa la plak erk blogger.. aku tak tertengok plak.. malam nie harus tengok recap! hahaha

~ Cik Azz ~ said...

Akak la blogger itteww...

Silalah percaya...

Tapi jangan pulak ko boooooooo...

Tunggu kemunculan akak nanti tawww...

hakhakhak...

baincardin said...

bertuah! ^_^

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

mmg peranan blogger penting untuk glemerkan artis : NORA ELENA ajar cara CAPTURE SKRIN lebih luas…

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails