Monday, June 20, 2011

Yeah...yeah..Dapat Junior Baru!


Assalamualaikum

http://3.bp.blogspot.com/-3qucXLtMP9Q/TWifrmhK04I/AAAAAAAAA_A/_iYHwnkhpfc/s320/LOGO%2BIPG%2B%252B%2BWORDING%2B%2528TERKINI%2529.JPG

Wah...esok merupakan hari di mana aku akan dapat junior baru..Huhuhu.. Mula-mula dah diberitahu bahawa akan ada JUNIOR BAHASA MELAYU akan masuk kat maktab aku..Aku pun dah excited lah kan sebab kelas aku merupakan course SULUNG subjek BM kat maktab aku.. So, aku pun excited.. Last-last, rupanya tak jadi! Semuanya course aliran agama iaitu Pendidikan Islam dan Bahasa Arab..ARGH!!!!! SEDIH!!!!!


Tapi, takpewlah, aku tetap menerima mereka dengan tangan terbuka....Huhuhu.. Kau nak tahu, belum lagi junior-junior ni masuk, diowang dah menggedik ADD kawan-kawan aku kat FB!!!!
Huhuhuhhu.. Memang betul-betul bersedia.. Thumbs UP!!!!

Anyway esok, korang doakan lah aku dapat menjalankan tanggunjawab sebagai PENDAFTAR ONLINE untuk pelajar baru ni.. Wah..alang-alang jaga online kat makmal komputer, boleh tak aku promote BLOG aku kat pelajar baru? Haahhaahaah.. (over jerk)..

Aku sebenarnya excited dengan tugas aku ni.. Sebab aper? SEBAB boleh beramah mesra dengan mereka.. Yang paling penting, boleh tanya,

DIK, RESULT SPM DAPAT BERAPA?

Boleh tak? huhuhuhuh...
Ok lah semua.. Doakan aku esok dapat menjalankan tugas sebaiknya yer.. Amin.... :)



psssssssssst: Sorry kalau aku tak balas jejak di komen or shoutbox sebab agak busy minggu ni.. SORRY!!!!!!

8 comments:

vampire's lovex said...

wahhhh soalan terbaik ...hahaha

emieysandra said...

slmat menjadi senior fiq! ehehe..buli diorg cukup2, bru reti hrmatkn snior pasni.opss! ehehe^^

Miss A said...

dah,org dah doakan utk awk. :)

SyahmiFikri said...

wah.. semangat jer nak tnya soalan tuh.. =)

apik pehe said...

huhu..selamat bertugas..jangan ngorat lak..hahaha

Citarasa Rinduan said...

selamat pagi cikgu fiq..

tahniah ya..
nampak gayanya.. bertambah beban.. hehehe.

ehem.. kalau nasib baik.. dapat adik angkat perempuan..
hahaha.. GURAU!!

cucu umie said...

perghhh..untunglh dpt junior..hoho btw, tak yah ah taye SPM..masing2 gempak kot..hoho

imah said...

jangan buli diorang ^^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails