Sunday, July 31, 2011

BROADBAND TERTINGGAL KAT KAMPUS. TAK DAPAT ONLINE KAT RUMAH!

Assalamualaikum....

Apa khabar semua? Korang sihat tak? AKu serius rindu ngan alam blog ni... mesti korang tertanya-tanya kan, ke mana aku pergi.. (OK FINE..FIKRI SUDAH PERASAN LEBIH..)
Sebenarnya, aku balik kampung.. Ala, dah nak puasa kan, haruslah balik kampung.. dapatkan restu bonda tercinta dulu..huhuhhuh (over jerk...)

Ha, masa tengah rushing-rushing mengemas tu pulak, aku masukkan aper jerk yang teringat di kepala, dan juga yang nampak di mata.. Sampai jerk kat rumah, aku feeling-feeling lah nak online blog.. Nak update entry baru.. Tetiba, aku tengok takder.. Baru aku perasan yang rupa-rupanya broadband aku ada kat kampus.. kat bilik hostel aku.. Kat dalam laci!!!!!!

ARGH!!!!!! Mmeang sunyilah laptob aku tu.. Tak berusik.. Nasib baiklah cuti aku terisi.. Sebab kawan aku ajak hang out Melaka.. Yes!!!!! thanks Syafiq dan Nazreen!!!!!

http://www.product-reviews.net/wp-content/userimages/2008/03/3-cuts-prices-mobile-broadband.jpg

ha, cam ni lah rupa bentuk broadband saya.. ramai yang pelik tgk benda alah ni bila aku pakai..Katanya tak pernah jumpa pun jenis macam ni.. Ntah2 aku sorang jerk kot dalam dunia yang pakai cam ni..hahahaahaah


Tetiba, aku terbayangkan, bagaimana kalau aku balik cuti raya nanti, broadband aku tertinggal lagi kat hostel? Ya ALLAH!!!!! Janganlah weh... Tak tahu nak buat aper lagaknya kalau takder broadband!!!!!!

3 comments:

cantekk said...

cikgu fiq, slmt bpuasa..
jgn over tau bli juadah bbuke nanti =D

L said...

dtg sini bg senyuman, nk bawak milo tp xleh kaann pose kaaan http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html

L said...

dtg sini bg senyuman, nk bawak milo tp xleh kaann pose kaaan http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails