Saturday, July 23, 2011

CUBA TENGOK KAT BAWAH NI...

Assalamualaikum....

Hish....
Aku geram betul lah.. Semalam aku geram, arini pun aku geram lagi.. Tak tahulah salah aku atau salah saper...

Kalau semalam, aku tak dapat nak publish entry sebab konon-kononnya entry aku berat.. Kali ni pulak, aku dah publish, tapi dia tak masuk dalam link.. That means, kalau aku update entry ni, korang tak tahu tentang kewujudan entry ni.. Setiap kali bukak, kau akan nampaklast entry aku semalam, iaitu pasal telur dadar. Bukannya pasal KELAWAR..

Jadi, oleh kerana dah masuk lima kali aku try tak jadi, maka aku nak buat macam ni..

JEMPUT BACA ENTRY SAYA PASAL...

AKU INGATKAN KELAWAR, RUPA-RUPANYA....

ENtry tu ada kat bawah ni.. Scroll bawah yer.. TQ.. :)

|
|
|
|
|
|
|
|
|
v

5 comments:

Citarasa Rinduan said...

cikgu fiq..
aduh.....
maybe ada problem kast setting kot?
supaya kamu dapat atasi masalah ya

cucu umie said...

grrr...kenapa dengan cikgu fiq..mcm banyak masalah jer..aishh cool...

mohamad naim said...

sentap x?

mohamad naim said...

sentap kan..gitu la dik nun oi....

sOFiAn said...

cam best jer...hehehehe..thanks sebab sudi singgah belog saya....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails