Wednesday, July 27, 2011

PERMINTAAN DARI SEORANG KAWAN

Assalamualaikum....

Hari ni aku dapat satu permintaan dari seorang kawan... Terkejut jugak dengan permintaan dia... Katanya, dia nak aku cerita pasal dia dalam blog aku ni..
Terharu pun ada jugak aku ni.. Yelah kan.. Blog aku ni pun, biasa-biasa jerk.. Dah lah selalu post entry mengarut... Tapi, sebagai seorang kawan, aku akan laksanakan sebaiknya.. Dan sekarang aku akan laksanakan...



Mempunyai nama panggilan ELLA dalam kalangan kawan2.. ( kau nak feeling2 kau tu penyanyi ELLA ker? huhuhuh) Ella juga merupakan bekas pelajar SEKOLAH SERI PUTERI CYBERJAYA... aku dulu teringin nak masuk situ.. Tapi, tak dapat...( Eh, memang lah aku tak dapat.. Tu kan sekolah wanita...hahahaahah)

Ella merupakan seorang gadis yang sangat ceria dalam kelas... Kadang-kadang ktorang satu kelas akan dikejutkan dengan jeritan dia.. Hahahaahha.. Tak payah nak tanya kenapa.. Sebab dia memang suka menjerit... huhuhuhuh.. Tapi, sekarang dah tak menjerit lagi.. Huhuhu..

Dia juga suka ketawa.. Kalau ketawa, memang kuat.. Tapi, sorry tu say Zuhaila.. Sebab, ketawa aku lagi kuat daripada kau..hahhaahah (perlu ker mention?)

http://www.mobile88.com/gen/news/articles/2011/5/9/samsung-galaxy-mini.jpg

Zuhaila baru sahaja memiliki sebuah handphone baru iaitu SAMSUNG GALAXY MINI.. Hari tu handphone baru dia jatuh kat Jabatan PJ.. aku ada bersama dia.. Dalam keadaan terkejut ketika handphone tu sedang melambung untuk jatuh ke lantai, aku rasa sangat lawak biler dia cakap macam ni...

Oh yes..yes..yes.. Jatuh lagi..jatuh.. huuhuh (lebih kurang macam tu lah..)

Adoyai.. Ella..ella.. Lawak lah kau...

Tadi, dia baru sahaja mencipta rekod, apabila dia berjaya TERjatuhkan handphone Samsung Galaxy ACE yang kawan kau baru beli.. Tahniah Ella kerana anda orang pertama yang menjatuhkannya.. Tapi, still lagi dapat diselamatkan.. FUH!!!!! Nasib baik.... :)

Zuhaila sangat suka senyum.. Dia kalau senyum, mesti nampak gigi... Tapi tadi, ramai jugak budak kelas aku yang terdiam biler dia mention pasal TUGASAN PJ...


" Aku cakap sekali jerk ae.. lepas ni korang jangan nak tanya2 aku lagi.."

Semua terdiam.. Di sini, saya ingin mengatakan kepada Zuhaila bahawa..

Ella.. Jangan macam tu.. Hari ni kan hari bahagia kau.. Jadi, mestilah ENJOY!!!!

Oh yer, pasti korang semua dapat agak apa `Hari Bahagia` tu kan?
Ha? Kahwin? Dia belum kahwin lagi lah... Tp, hari ni merupakan......

http://3.bp.blogspot.com/_K7jzdtdn8C8/TMo1xlqscpI/AAAAAAAABdc/BOaJ5Uzg1I4/s800/happy_birthday_cake_image_candles_orkut_scrap.png

HARI ULANG TAHUN KELAHIRAN BELIAU YANG KE-20!!!!
HAPPY BESDAY ELLA!!!!

Yes..anda semakin tua....huhuhhuh...
Semoga panjang umur dan murah rezeki yer cik Ella oi...
Semoga bahagia dan sentosa dengan En. A.....

Oh yer.. Beliau sangat mengalu-alukan kedatangan korang ke blognya...Meh lah datang..

ZUHAILAZULKIFLI

Pesanan ikhlas dari:
http:cikgufiq.blogspot.com...

10 comments:

ZWAN SABRI said...

SELAMAT HARI TUA ELLA..
Rock ur birthday party k.. ;)

MySuaraBlog: Jom Pi Tasik Mengkuang

Aimifiqa said...

Hepi birthday Ila. hihi

aizamia3 said...

selamat hari buat ella..
moga sihat dan ceria selalu.. ;)

zuhailazulkifli said...

hehe, i loike !
thank you fikri :)
im so touched :P

cik aied said...

hahaha..untunglah ella famous..haha

imah said...

orwh,, hepi besar day cikgu ila ^^

Tasha said...

bek nyer,kwn sape la ni..hehe
hepi birthday ella ^^

mohd sasuke said...

epy besday

Ezad Skytech said...

baik betul kawan ella ni..sape la agaknye ye..heee~

happy birtday ella =D

zuhailazulkifli said...

thanks sumeeee :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails