Saturday, August 6, 2011

APA JADI KALAU MANUSIA HIDUP DALAM AIR ?

Assalamualaikum....

Wah..rasa cam lama jugak aku tak update blog ni.. Bukan aper, macam malas weh.. Tak tahu kenapa.... Kalau sebelum puasa aritu, cam excited, sekarang rasa cam malas plak..Hurm... Tapi, takpewlah, aku cuba sedaya upaya yer..huhuhhu..

Baiklah, tumpukan perhatian semua. Hari ni cikgu nak ajar kamu semua tentang tajuk

HIDUPAN DALAM AIR.

Apa yang kamu fikir bila dengar HIDUPAN DALAM AIR?
Ya, Ikan, Ketam, Siput, Rumpai laut, MANUSIA..
HA? bOLehker manusia hidup dalam air? Agaknya kalau manusia hidup dalam air, apa jadi yer? Meh kita lihat BAHAN BANTU BELAJAR (BBB) yang cikgu sediakan untuk kamu semua...




Comel lah baby ni kan?

Ikan pun dijaga oleh police traffic kah seperti dalam gambar di bawah ini? huhuhuh...

Wah..best giler kalau ada restoren kat atas ikan cam kat gambar bawah ni kan? huhuhhu...

Wah..tapak pembuangan sampah yang menarik..huhuhhu



Roller coaster yang sangat mantap!!!!!!
Wah..siap boleh main golf...huhuhu..

Hahahaahahaha.. Keadaan uptown... Ala2 macam kat depan The Mines lah pulak kan?huuhhu..
Main tangkap obor2..Dah macam citer Spongebob lah pulak..huhuhuhh


Ok, itu sahaja untuk arini.. Ucapkan terima kasih anda kepada:

CREDIT TO: SINI

11 comments:

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

cntik mmg cntik tp agk menggerunkan :o heheheh


Ramadhan datang tapi........

cik ungu said...

hmmm..


tengah fikir...


camne nak goreng ikan...

ZWAN SABRI said...

Menarik jugak kalau idop dalam Air.. tapi tak mustahil jugak sebab satu kajian dibuat menunjukkan tahun 2030, lembah klang dan Penang akan tenggelam klaw xde sebarang langkah yang diambil.. HUHU

MySuaraBlog: Jadikan TELUR Sebagai Pilihan

Miss A said...

best jugak kan hidup dlm air.keh3 tp oxygen kne ade byk lah kan! :)

Tasha said...

yang pasti semua pergerakan akan jd lambat..ehehe

Awan Biru said...

Rasanya boleh kot tapi kalau manusia ada insanglah sebab susah juga kalau kena bawa tong oksigen selalu.

Safiah Ibrahim said...

hee. cane la kan duk dalam air.

imah said...

jauhnya imanigasi die..

cik aied said...

haha..cmbest jer kan..kalau dok dalam air tak perlu mandi la kan..haha

NANA NAZIRA.. said...

cikgu... agak2 kalo saya dan cikgu dalam air terapung ke tenggelam???

Murni Yusoff said...

menakjubkan!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails