Tuesday, August 9, 2011

BERUK AKU DALAM MASALAH

Assalamualaikum...

Mood : SEDIH

http://i11.photobucket.com/albums/a200/wahoo98/birding/DSC_0487006.jpg


Sedih weh, serius sedih.. Kau nak tahu kenapa?
Beruk aku!!!!! Beruk atau nama lainnya BERUK BAND aku dalam masalah!!!!
So, aku tak dapat nak update blog...

Ni pun aku pinjam kawan aku punya... Credit to CIK WAHEEDA SALLEH!!!!!!!
Cam ner ek? Nampak gaya macam kena beli modem baru....

Nak tahu macam mana jadi macam ni?
Macam ni, aritu ada sorang kawan aku ni ha, dia menggedik nak install beruk DIGI dia kat lappy aku.. So, aku pun bagilah kan.. Sebab dia nak download video. Lappy dia tak der video downloader.. (aku pun pelik, knp dia tak nak donlod sendiri.. huh..)

Lepas tu jek, bila dah selesai semua, aku bukak lah beruk aku seperti biasa.. Beruk aku ni CELCOM.. Lepas tu pulak, terus keluar server DIGI.. BUKAnnya CELCOM... aKU terus gelabah!!!

Lepas tu aku terus uninstall balik... Lepas tu, aku install baLIK beruk aku.. Hamik kau, terus tak boleh guna sampai sekarang!!!!!!

ARGH!!!!

Kat lappy orang lain, boleh pulak.. Haish.... geramnyer... Hurm..

tu jerk lah yang aku nak citer... Doakan beruk aku semakin sembuh yer.. Amin...

psssssssst : ini bukan sesi mengumpat kawan aku yer... :)

4 comments:

aizamia3 said...

bile time senang.. senang sangat kan.. bila time susah macam ai kena duduk luar rumah baru line cantik..

Safiah Ibrahim said...

shiannye.. :)

Gen2Merah said...

ooohoo... itu sebenarnya bukan masalah beruk tu cikgu.. cuma masalah program software tu je kot.. mungkin ada masalah running.. ke better p format je terus.. kalau saya la.. ehehe

sangpencinta said...

nate beruk mme gitew

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails