Friday, October 28, 2011

LAWAK | AKU RASA DIA NI CANTIK


Assalamualaikum.......

Malam ni aku nak wat entry ringkas jer.. Sebab mata pun dah kuyu giler ni... Penat baru sampai maktab maghrib tadi.. Jadi, aku nak tunjukkan korang satu gambar.. Gambar tu sebenarnya banyak, tapi aku malas nak letak banyak-banyak.. Sebab bagi aku, aku hanya TERTARIK dengan satu gambar jerk.. Nak tengok?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Gente muy extra├▒a 26

Tak silap aku ni laki tau.. huhuh..
Mesti dia rasa dia cantik kan?
Aku pun rasa laki ni cantik..uhhuhh 

SEKADAR GURAUAN SEMATA :)

Pssssssssst: Agak2 dia dress up macam ni masa nak pergi mana ek? hurm....


credit to: SINI

10 comments:

Rozuan Ismail said...

mana gambar.x de pon?

Jelly Chan said...

aww cantiknyerr..hahaha
pegi dating..candle light dinner pong buley gak~

cikgu ainura said...

lorh laki ke?? cam gegurl aje.. hehe... dia nak p dinner kot nie..

NuruL SyuhadaH said...

cantek tang mne tu? :P

emieysandra said...

ha ha ha hadoiii! huhu..eh, muke mcm era fazira dlm cinta kolesterol jer, ah..lagi r die perasan.huhu

laskar pelangi said...

haha....tutup mata =D

azalia hjsalleh said...

ladies night kot sbb tu pakai mcm nie

Gen2Merah said...

ahahahaha.. lelaki rupanya.. pengsan la kalau macam ni... ehee

rutikeben said...

asal pinggang dia cam tebalik ekeke

~Nana BamBam~ said...

omaiiigoddd...haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails