Tuesday, November 29, 2011

ANTM 17 | ALLISON HARVARD | KENALKAH ANDA DENGAN ALLISON HARVARD?

Assalamualaikum.......

Wah..tetiba malam ni rasa nak citer pasal someone plak.. Kenal kah anda dengan ALLISON HARVARD? Ataupun nama sebenarnya ALLISON ELIZABETH HARVARD... Lahir pada 8. Januari. 1988.... Aku rasa saper yang pernah tengok ANTM 12 dan ANTM 17, mesti kenal dengan dia ni...

Sebelum dia masuk ANTM, dia agak terkenal dekat internet dengan panggilan CREEPY CHAN.. huhuhu.. Kalau nak tahu pasal creepy chan, search kat internet yer...

Aku serius suka tengok muka dia.. COMEL GILER!!!!! Macam anak patung weh.. Hahhahaahah.. Aku minat time dia kat ANTM 12 ( penggal pertama 2009) lagi.. Lepas tu, dia just dapat naib johan jerk.. Geram plak rasa.. Aku rasa, bukan aku sorang jerk geram, ramai lagi kat dunia ni geram kotttt...

So, tengah berlangsungnya ANTM 17 (Penggal kedua 2011)... ANTM 17 ni special sikit sebab ALL STAR EDITION.. Membariskan peserta yang terdiri daripada NON-WINNING CONTESTANT daripada season-season yang lepas2... Daripada ANTM 1 sampai lah ke ANTM 16.... Yang aku suka, ALLISON bertanding untuk ANTM 17 dan masih lagi kekal sehingga TOP 4 sekarang...

Bila aku search kat internet tentang ANTM 17, ramai peminat-peminat ANTM dari seluruh dunia memang MAHUKAN Allison ni menjadi JUARA... sebab dia ni dah lah comel, lagi satu dia ni ada keunikan dari segi mata dia dan juga perangai dia yang agak sopan dan santun berbanding model-model lain...

Ok, kepada mereka yang tak kenal dengan ALLISON HARVARD, meh aku tunjuk sedikit sebanyak gambar dia yang terbaik...


Source: ANTM / Keith Major



Source: ANTM / Daniel Klajmic


source: ANTM 17 ALL STAR

Tumblr_lriswk83ne1r2mgw7o1_500_large

Source: ANTM / Tyra Banks


Pssssst : Tak silap aku FINAL ANTM 17  berlangsung pada 7. DISEMBER. 2011..  harap sangat dia menang... :)


Oooooooooopppppppppppsssss.....mesti ada antara korang yang pelik sebab aku tengok ANTM kan? Hahahaahha.. aku tengok bukan sebab nak menggatal yer.... Aku tengok sebab aku suka lihat camner mereka wat photoshoot, lepas tu kehidupan model2 tu dalam rumah.. Ada yang bergaduh, dan macam2.. huuhuh.. :)


Eh, lupa nak cakap..mesti ramai rasa panassssss jerk bila tak dapat tengok CINTA ELYSA kan? Takpew..sabar ek.... aku pun dah siap bawak bantal depan TV.. kawan aku siap bawak keropok... :)

14 comments:

akiN aMar said...

wah2!!! dia mmg comel!!!! hee ^^

fatt said...

ko tertinggal ketapi ke? aku baru je tgk tv mlm tadi, pompuan ni 2nd runner up le. yg menang nama telasya..tah mende nama dia aku tatau nak eja

sila nangis skrg...hehehe

chEntA said...

semlm bru tgk ulangan ANTM 12..die dpt naib johan dan tak taw plak ada ANTM 17..nak tgk..thanks 4 da info..!

Cikgu Fikri said...

hehehee..
kpd fatt...
yg semalam anda tgk tu, ULANGAN ANTM 12 di TV8 kan? tu dah lama..tahun 2009...
yang terbaru skrg ANTM 17...
dia masuk balik..
skrg masih bertanding.
final 7.12.2011...
huhuhuhuh... :)

fatt said...

hahaha...yeke...klu gitu bek ko berdoa dia ni menang. tp dia ni mmg sopan pun. tak mcm yg lain2 tu...drama queen je lebih

NANA NAZIRA.. said...

tv pe wei?? aku tgk smlm dia kalah.. nik yg ANTM 5 ada masuk x??

KizZ said...

TAK KENAL!!!

Tapi dia sangat comel oh!!!

ahsfantasy24 said...

Comelnya dia !

A retarded kitty said...

aku suka tengok diorang gaduh. sumber entertainment terbaik

cantekk said...

haha...smlm sume kempunan..gigit jari, mbebel kt fb pasal aril ngn elisa g phimpunan..=D kwang2

*antm = pgotor derang upenye

alif hussainy said...

cikgu , allison kalah !!! saya amat kecewa dengan kemenangan lisa !!!

Cikgu Fikri said...

alif!!!!!!!
tahu...
bngun tdor, terus sy bukak google!!!
tgk2, LISA mng..
ALLISON KALAH!!!
BENCI!!!!
angelea disqualified..
pdn muka... :)

Anonymous said...

fatt bukan telesya la,teyona la.walaupun aku laki.aku kenal semua juara2 antm sebelum ni(punca adik akula aq tengok cite ni).alif tul ke allison kalah.kesiannye.tyra ni b..i la yg pilih lisa tu apsal.dia tak bukak computer yg ramai mintak allison jadik juara.dah la kalah ngan teyona,kalah lak ngan lisa.SEDIHNYE AKU

Anonymous said...

fatt bukan telesya la,teyona la.walaupun aku laki.aku kenal semua juara2 antm sebelum ni(punca adik akula aq tengok cite ni).alif tul ke allison kalah.kesiannye.tyra ni b..i la yg pilih lisa tu apsal.dia tak bukak computer yg ramai mintak allison jadik juara.dah la kalah ngan teyona,kalah lak ngan lisa.SEDIHNYE AKU

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails