Friday, November 25, 2011

SERAM | PERNAH TERFIKIR BAGAIMANA RUPANYA DAPUR KANIBAL?

Assalamualaikum.....

Seperti biasa, kalau takder kejer, aku akan menyelongkar benda-benda menarik kat alam maya ni.. Tetiba terjumpa plak satu benda ni.. Tak tahu lah betul ker tak.. Tapi, aku rasa cam tertarik untuk tunjuk kat korang...
Seperti yang tertera kat tajuk di atas, entry kali ni berkisarkan :

DAPUR SEORANG KANIBAL!!!!!

Ni merupakan apa yang tertulis kat blog tu.. Tapi aku ubah struktur ayat ni, supaya korang lebih faham..huhuhhu...

 Dari salah satu blog directory non english saya terkejut melihat berita nyata tentang laporan dan tangkapan foto asli dari seorang 'backpacker' (petualang) Rusia (- aku rasa petualang tu macam pengembara yang berjuang untuk hidup kotttt..ntah..aku pun tak pasti... ) yang sedang berjalan - jalan memasuki wilayah negara timur asia (maaf tidak menyebutkan negara). Dia tak sengaja melihat pemandangan tersebut yang secara automatiknya membuatkan dia rasa seriau ( pergi cari kat kamus dewan makna seriau ) dari rumah penduduk  setempat yang memang terletak agak jauh ke dalam hutan. 


Sebenarnya, tujuan dia ke ruamh tu untuk  meminta petunjuk arah dari penghuni rumah tersebut, tapi bila dia pergi, penghuni rumah tu takder.. Yang dia nampak plak adalah ini :



nampak cam dapur biasa...



nampak cam daging lembu korban.. hurm...


Nampak cam daging yang dipotong dadu untuk masak rendang...


eh, pelik lah..nampak cam jantung..tapi, tengok betul-betul nampak cam tangan..

Oh..rupa-rupanya ni lah...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Macam seorang budak perempuan...

OMG!!!! Adakah benar ini semua? Pergh..kau bayangkan, kalau kau tengah selongkar dapur orang yang cam ni, tetiba orang tu menjelma kat belakang kau dengan pegang pisau... ala-ala macam citer 
MEAT GRINDER..  
saper dah tengok citer ni, mesti rasa macam mana aku rasa..pergh..seram+ngeri+ngilu+geli !!!!


Lepas tu, kau cuba lari, tapi dia takik belakang badan kau.. Kau terjatuh.. Kau cuba menjerit.. Tapi, takder saper dengar.. Lepas tu..lepas tu..lepas tu..Oh..aku tak mahu citer.. SERAM...
Pergh..bahaya seh...

Tapi, aku rasa, orang yang amik gambar ni sempat keluar sementara orang tu belum balik kan?

Haish.. tak tahulah gambar tu betul ker tak..Yang penting, kalau betullah, memang kesian kat mayat tu kan? Hurm....

 Anyway, credit to: SINI




8 comments:

Kira Kekuri said...

wuaaargggghhh !! sungguh mencemas kan membaca entry nih, siap jatuh2 lagi.. >..< ishkk2. betol ka tuh ya. ishh2

NUR AYNIE said...

ishhhh....takot2...seriau eyhhhh...
sian budak tuu

chegu abbas said...

wtffff......hadooiiii

Faridzuan said...

Fuyoooo!
Seram pula kalau saya yang jadu tukang ambik gambar tu,nauzubillah.
Kalaulah ada si kanibal tu di belakang saya, tak tahu nak buat apa, boleh luruh jantung ini, perghhh!

Sang Pemerhati said...

-,-" kesian dia..berubur dalam perut orang..btw cikgu, cite meat grinder tu cite bile ? teringin nak tengok XD

nanieybarnieylurviey said...

huh.. gmbr tu da mcm citer wrong turn da.. seriau tgk citer cannibal ni..

cikgu ainura said...

hishh..menakutkan....

NANA NAZIRA.. said...

wat sup tulang sedappppp tu..
eh,eh.. cte siam tu ble punye cte? x penah tau pon. ko dh tgk? best x? kalo ikt poster tu pompuan siam tu berlakon mmg best..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails