Sunday, December 4, 2011

KENAPA RAMAI KATA FILEM OMBAK RINDU BEST?

Assalamualaikum...

AMARAN : ENTRY NI PENDEK JERK.. MACAM KARANGAN DARJAH 3.

Currently:
Mood: Jeles+korean mood
Badan : Selsema (dari bangun tidur sampai sekarang)
Perut : Lapar waktu tengah malam...

Wah...jeles ni.. Sangat jeles... Sekarang ni ramai dok usha filem OMBAK RINDU.. Mana-mana blog mesti review pasal OMBAK RINDU... Ramai kata best!!!! Tapi, ada gak kata filem tu  ada beberapa babak yang lari sikit dari novel asal dia...

Hari ni aku rasa kawan-kawan aku ramai duk kuar ngan family atau kawan-kawan tengok filem tu.. Ada sorang kawan aku yang dekat FELDA PALONG tu, siap pergi KLCC then tengok filem tu.. Dia kata filem tu not bad.. Tapi lagi feel baca novel dia..


ARGH... Aku ras anak tengok filem tu.. Tapi, tak berkesempatan lagi.. Nak baca novel dia plak macam malas... Aku ni kalau nak buat sesuatu kena ada mood.. Kalau mood aku sekarang nak baca novel, tak pew gak.. Tapi sekarang mood aku tertarik kepada DRAMA KOREA.. tu lah aku asik ngadap laptob 24 jam jerk..

ARGH... best ker filem tu... Kalau per 10, korang bagi berapa? Hurm... agak-agak ada orang download tak? Boleh tengok kat laptob... Tapi, tak feel plak nanti.. Hurm.........

12 comments:

NANA NAZIRA.. said...

kwn ko yg g palong tu sgt motifff yea sampai g klcc.. hahahaha..terbaikkkkkkkkkkk nok!!! ko ptt g.. supaya kalinie ko tgk wyng x ada kuar gelak "jantan" ko tu.. hahahaha..

20/10 aku bg..

Zala Wajik said...

memang best !

abaikan korea, balik ke Malaysia. Lebih baik tengok kat wayang atau beli dvd bila dah keluar.

seronok !

♥AQiL KaMaRuDiN♥ said...

saya dah tengok filem tu cikgu fik! ngee ^_^ boleh la baca preview filem tu kt blog saya. tu pun kalau sudi la @_@

Aku Budak Geografi said...

memang best pun cerita dia..pergi la tgk..tp lau awak xbaca ag novel dia mmg xleh rasa feel dia kot...sbb feel baca novel dia lebih ag berbanding movie dia..

♥AQiL KaMaRuDiN♥ said...

cop cop.. selsema ke cikgu fik? aiyoo,, kesian nye. makan ubat la. doa byk2 semoga cepat sembuh. ok? @_@

cantekk said...

da tgk t citer ea,,bes ke tak..

Sang Pemerhati said...

i prefer reading dari tengok movie, waahahaha, tapi masalahnya trilogi buku ni, lepas ni mesti ada lagi dua movie, kalau novel lagi feel kot, bagi yang daya imaginasi tinggi =P

Munira Muhiyddin said...

untunglah dah demam korea.
weh smlm aku pi alamanda, obak rindu full sokmo kott. nyampahzzz

yeas el said...

dahh tgok dahh tadi :D best best ! rugi tak tengok ohh ! :)

TiraPengemis said...

mngu nie konpem sy pegi tgk..hahaha

missyaya (: said...

hahahaha ~ ko tga layan citer korea pe skrg ? aq xd stok citer korea bru la . xsyok :( tskk

idealistik kirana said...

kalau per 10, sye bg 7.5

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails