Thursday, January 12, 2012

ESOK KENA PRESENT SUBJEK ANATOMI DAN FISIOLOGI- RISAUNYER!!!!!!!

Assalamualaikum

Wah.... semalam dan hari ni baru jerk aku habis buat slideshow SISTEM RANGKA.... Pergh.. rasa nak bernanah mata aku.... Banyak seh topiknya.....Haish.... Sebenarnya ramai risau dengan subjek ANATOMI ni... Even aku pernah belajar subjek ni dulu masa amik SAINS SUKAN masa form 4 dulu, tapi aku tetap gak rasa cuak yer.. Sebab apa? Sebab aku dah tak berapa ingat apa yang aku belajar dulu.. Hhahaahah... Tu yang timbul rasa risau nak present subjek ni esok....


Pergh.. Aku rasa 1st time aku buat slideshow sampai 28 slide... Sebenarnya banyak lagi tu, tapi aku cuba ringkaskan seringkas mungkin.. Sebab aku tahu, tak semua yang suka slide banyak-banyak tu.. Hahhahhaah... 

So, aku harap, korang doa2kan lah aku yer... Nervous seh.... Kepada rakan sePRESENTasi aku esok, KIFAYATUL ASRAR, siapkan presentasi anda yer... Hahahaahha.. Ok semua.... Ringkas-ringkas jerk malam ni.. Rumate aku tengah buat MILO TARIK yang menggoda perasaan aku.. ARGH!!!!!  Daaaaa... Salam.... :)

6 comments:

semutmerah said...

anatomi? sangat susah ugak subjeknya kan :)

cactus_berduri said...

sian die...xpelah wat plan2..lama x jengah

Adnin Aaina said...

fikri, kecik ati cikgu azman ko xigt ape yg dy ajar... hihi

Adnin Aaina said...

fikri, kecik ati cikgu azman ko xigt ape yg dy ajar... hihi

Adnin Aaina said...

fikri, kecik ati cikgu azman ko xigt ape yg dy ajar... hihi

Adnin Aaina said...

fikri, kecik ati cikgu azman ko xigt ape yg dy ajar... hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails