Sunday, February 19, 2012

TIBA - MAFA | AKU SERIUS KEMARUK LAGU NI SEKARANG!

Assalamualaikum

Masih ingat lagi dengan MAFA yang menyandang NAIB JOHAN VOKAL BUKAN SEKADAR RUPA? Masih ingat lagi LAGU TIBA yang dinyanyikannya masa FINAL aritu? Masa FINAL aritu, aku dengar cam biasa jerk.. Takdrlah best mana pun..

Tapi haritu, bila aku dengar dalam kereta, terus terbayangkan ADELE - ROLLING IN THE DEEP.. Cam lebih kurang jerk.. hahhhahaha... Pastu kalau denga, mesti kaki aku akan terhentak-hentak ikut rentak..haahahaha..

Jadi sesiapa nak download tu, download di  SINI yer...

Ok, dah download?
Jom nyanyi sama ikut lirik di bawah yer.. huhuuhhu..

 Lirik Lagu Tiba - Mafa

Terjatuh
Cuba berdiri tapi
Terjatuh
Lalu dibawa hanyut terapung
Tanpa hala tuju
Dibuai arus

Terpegun
Cuba beralih tapi
Terpegun
Bertentang mata dengan bayangku
Bagai seorang yang
Ku tak kenal

Sudah lama
Ku menyamar
Bagai satu watak atas pentas

Namun sedar
Dalam dada
Ada yang terjaga
Dan sedang bersuara

Telah tiba bayangan
Diri yang sebenar
Tak perlu tak perlu ragu-ragu
Tak perlu berselindung

Telah tiba bayangan
Diri yang sebenarnya
Inilah inilah giliranku
Inilah cintaku
Giliranku kembali

Terlihat
Sememangnya ku sudah
Terlihat
Betapa senangnya tuk berdiri
Dan menguasai hati ini

Memang indah
Cinta kita
Tak terjelas dengan kata-kata

Namun sedar
Dalam dada
Ada yang terjaga
Dan sedang bersuara

Telah tiba bayangan
Diri yang sebenar
Tak perlu tak perlu ragu-ragu
Tak perlu berselindung

Telah tiba bayangan
Diri yang sebenarnya
Inilah inilah giliranku
Inilah cintaku yang

Terbaik
Dan yang teradil
Masih setia
Masih sayang padamu
Hanya cara
Yang berbeza
Dan lebih kuasa

Tak perlu tak perlu ragu-ragu
Tak perlu berselindung

Telah tiba bayangan
Diri yang sebenar
Tak perlu tak perlu ragu-ragu
Tak perlu berselindung

Telah tiba bayangan
Diri yang sebenarnya
Inilah inilah giliranku
Inilah cintaku
Giliranku kembali

pssssst: Even lagu ni banyak ulang2 lirik, dan muzik yang biasa.. tapi aku suka rentak dia.. haahaha :)

6 comments:

cinta siswi said...

cikgu..bakal cikgu dtg sini..hikhik.. :)

#xpernah dgr lagu nie..

sugar2 kapas strawberry said...

terus bukak you tube sebab taktahu siapa si mafa ni.kekekeke

sugar2 kapas strawberry said...

aahlah..dah dgr.macam adele pon ada..i mean cara dia.hehehe

~ariFFin~ said...

fuyo..macma adele..sama ke ngan adele..

Putri Cahaya / Cikgu Amira said...

lalalala~

Hanif said...

ini mesti kes dengar banyak kali sampai terpikat..hehheheeh
By the way lagu dia memang sodap!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails