Sunday, March 18, 2012

BCR Kontest 2# | How I Met BCR

Assalamualaikum

Aku sebenarnya segan nak join kontess ni.. Yelah kan, aku ni dah baper lama tak masuk BCR..Around setahun atau lebih jugak kotttttt.. So, walaupun segan, aku tetap gak gagahkan diri aku join kontess ni yang mengambil masa around 2-3 jam untuk menyiapkan benda alah yang aku nak tunjuk ni... Aku bukan pandai sangat pun bab-bab camni, tapi just nak cuba..


klik gambar untuk maklumat lanjut

Ok, tugasan ni memerlukan aku untuk:

* CITER SEJARAH AKU JUMPA BCR
*CITER PENGALAMAN BEST AKU KAT BCR

Tapi aku tak citer dalam bentuk karangan, aku citer dalam bentuk lain.. Boleh kan penganjur? Citer jugak tu kan? huhuuh...

Baiklah, tanpa membiarkan korang berasa untuk menekan BUTANG PANGKAH di sebelah kanan pc anda, maka aku akan menunjukkan kepada korang semua sekarang...


Berdasarkan komik tu,
aku terjumpa BCR ketika sedang blogwalking,
maka aku pun bagitau kawan-kawan aku. Diowang pun rasa excited dan bercadang nak join. Ntah join ke tak, tak pasti lah. tapi setahu aku, BOLABOLABULAT jerk join..

Pengalaman yang aku rasa best plak, bila tengah syok2 chat, tetiba aku tersalah taip (TYPO)..terus kena bahan doe..segan giler...

Btw, tu jerk lah yang aku dapat buat dan habiskan even angka jam dah menunjukkan pukul 4.30 pagi.. huhuhhu..
Thanks BCR...
dan mereka yang aku rasa nak tag ialah:


selamat mencuba... :)

8 comments:

Red said...

HAHAHA. Simple and funny XD. Harap harap cikgu fiq kenal red lagi. hewhewhew.
btw, thanks join :)

Red said...

fiq, pm aku kat >>> http://www.facebook.com/profile.php?id=100000501793532

CIK GADIS said...

haha!best entry neyh..coel gla kot lukisan..btw thnk tag CG tau..

p/s : lma xborak skali :hampa

naqiah said...

hahaha,,, u make me smile!! nice!

muntotunggek said...

follow n drop cini cikguu fiqq >> newbie . jom singgah

http://muntotunggek.blogspot.com/

suffer8zine said...

+1

Jejaka Terhangat said...

komik yg simple n best. hehe..thumbs up cikgu fiq =)

feeza macho said...

meh aku tolong pam kan jamban. jgn kate dua kali 20 kali aku pam kan .wakakaka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails