Sunday, March 11, 2012

KOLEKSI PANAS HOT SEXY KOREAN MODELS

Assalamualaikum

Sorry sebab wat tajuk yang tak boleh blah cam tu.. Aku bukan apa..aku geram pagi tadi.. kau bayangkan, waktu pagi-pagi lepas breakfast tu, alangkah best kalau menonton drama korea sampai ke tengah hari. Apa yang mampu buat aku berhenti bila aku rasa nak buang air kecik jerk, maka aku akan segera ke tandas... (cehwah..tak der maknernya nak duk tercegat depan lappy cam tu.. biasa3 jerk)

Ha, tapi tadi ada benda yang buat mood aku tetiba terbantut..huh...Bayangkan dpt mesej pagi2, mesti kita fikir kawan2 yang hantar kan? tapi tadi.... mesej berbunyi.. Dalam hati dah berbunga riang dah... Sambil aku bermonolog:

SIAPA AGAKNYA YANG NAK AJAK KELUAR PAGI-PAGI NI EK...

rupa-rupanya.......


WATCH KOLEKSI PANAS TOP-HOT SEXY KOREAN MODELS ON YOUR MOBIL, CHECK OUT LINK SEKARANG..

damn!!!!!

Aritu mesej lebih kurang camni gak, tadi pun sama.. huh!!! Waktu cuti2 plak tu dia hantar!!! SENGAL! Memang spoil mood cuti pagi2 jerk..kalau kawan ajak keluar, ok lah gak.. ni mesej cam ni..huh...


psssst: jgn memandai nak tekan link tu yer..saja jerk aku gariskan...


4 comments:

Fadzmie Mohamad said...

Kehkehkeh. Kena troll pagi-pagi memang tak boleh blah lah kan. Buat hilang mood je.

Disini Adrenalinku said...

ape kaitan mesej tersebut dgn wktu cuti? haha. tak phm.

Red said...

mana menghilang? lama tak masuk bcr?

Mish mein said...

fikri......member lame ku...anda dimana skunk? huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails