Tuesday, March 13, 2012

DRAMA VANILLA COKLAT EPISOD AKHIR


Assalamualaikum…

VANILLA COKLAT EPISOD AKHIR baru saja ditayangkan tadi. Alhamdulilah.. dapat jugak tengok.. Walaupun dah berminggu-minggu since episode 4 aku terlepas, tapi dapat jugak aku cover semua eposid tu bila kawan aku si AZRI NADZIR membenarkan aku menyedut kesemua episode tu daripada dia.. hahaaha.. tak silap aku dia download rasanya…no wonder lah, sebab rumah sewa dia baru pakai UNIFI..huhuhhu..thanks Azri… atau mungkin kawan2 dia yang bagi maybe.. argh, tak kisahlah mana datangnya sumber citer tu, yang penting thanks again to AZRI sbb bagi aku episod cter tu.. dapat gak aku tengok dan dapat amik feel secukupnya sebelum menonton episode akhir tadi..

AIMAN HAKIM RIDZA | IZARA AISHAH | VANILLA COKLAT

Aku seriously suka bila tgk AMIR DAN ZARA dah berbaik!!!! Nasib baik bapak ZARA yang hot temper tu terdengar perbualan KAMAL dan LIYANA.. fuh… Romantik giler bila AMIR kata:

`KALAU LAH SAYA TAHU BERRKAHWIN DENGAN AWAK MERUPAKAN PERKARA TERINDAH, DAH LAMA SAYA MASUK MEMINANG AWAK!!!!!!

Hahahaahah.. cam citer korea pun ada gak aku rasa!!!! Memang sah budak2 kelas aku yang pompuan tu tengah feeling masa part tu..haahahaha…
CUMA!!!!!
AKU TERTIPU DAN AKU RASA RAMAI JUGA TERTIPU!!!!

Aku ingatkan ZARA MENGANDUNG… classmate aku aritu dah kecoh citer dalam kelas yang ZARA MENGANDUNG… aku pun dah bayangkan macam mana agaknya umur 19 tahun tu jaga baby.. 
Rupa2nya KENA GASTRIK!!!!! Mak zara lah ni over… Excited kata anak dia mengandung.. Sampaikan mak amir yang datin tu dah tempah interior designer untuk baby.. ahahahahaha…

Paperpown, aku suka citer ni.. lagu-lagu tema dia pun mantap!!! Serius cam tengok citer KOREA!!!! Hahahaahah…. Berbekalkan konsep cerita yang santai, tapi aku suka.. Walaupun mula2 ramai kata citer ni biasa jerk, tapi tekaan aku betul, sebab citer ni memang telah jadi satu fenomena sampaikan telah menjadi antara carian tertinggi di GOOGLE untuk bulan FEBRUARI !!!! TAHNIAH!!! 


pssssst: Cuma geram sket, sebab LIYANA dan KAMAL tak terima balasan yang betul2 bagi mereka pengajaran.Mungkin Kamal takut bila ayah zara kata nak lapor kat polis, tapi LIYANA cuma balasan just cam disisihkan kawan.. btw, takpewlah...huhuhhu :)

3 comments:

Disini Adrenalinku said...

huhu..best sgt ker..tak pernah tengok langsung drama vanila cekelat ni..keh3

Hanif said...

Semalampun tengok..best cita dia..

shoutvoc said...

cerita ni memang ala-ala korea sikit.sbab si penulis skrip byk tgk cite korea dan jdkan cite vanila coklat nih..ni apa yang saya baca dari blog orang la.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails