Friday, March 16, 2012

PENGALAMAN MELANCONG KE KOREA

Assalamualaikum

Entry ni bukan nak citer pasal pengalaman aku pergi korea, sebab aku tak pernah pergi pun..tapi, just nak tanya korang yang pernah pergi korea. Best ker?

Bukan apa, oleh kerana diberi seminggu cuti, maka aku habiskan masa dengan menonton drama-drama korea yang melambak kat dalam hardisk aku sampai memory hardisk tu jadi merah... kau bayangkan betapa byknya aku simpan...

Sekarang ni oleh kerana selalu tgk drama korea, tetiba teringin plak melancong ke korea.. Aritu aku dengar lect ANATOMI aku cerita kat dalam kelas, kata beliau :

"tiket pergi balik, penginapan, makan minum, dan sedikit cenderahati utk dibawa pulang, semua sekali around RM 1000 lebih jerk!!!!!!"

terus satu kelas berkata:

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!!!!

Maka, dalam hati teringin plak nak pergi.. tapi, bila aku search kat internet, tak banyak sangatlah tempat menarik di korea.. aigoooooooo... 

hurm...nak pergi korea ke taknak? (cehwah, cara tanya cam yer yer jerk nak g...haahahaha..saja jerk)

ada ker yang pernah pergi? citer lah sket pengalaman anda.... :)

10 comments:

tunz said...

laa.....ingatkan cikgu fiq yang gi korea....

Narumi Isozaki said...

woahhh..layan citer korea juga yer cikgu fiq.. citer princess hours dah tgk lom? hehe..

farrah hayati said...

saya dah pegi korea....

dalam mimpi...siap date ngan choi siwon!! uhuhux >_<'

Mss Ieza said...

pegi mang takde la, tp kwn bkal nak g holiday sana..btw die kate korea mang best sbb byak tmpat mnarik exp cm jeju island, busan, perkampungan2 dieorang etc :D

MyMy said...

fiq~!
jom..
nati daa keja.. kita kumpl duit..
g travel korea nak? hehehe
serius ni :)

























p/s : ternampak entry ni. jd aku komen laa hehee lgpun aku kan pengomen tegar ko dulu hehehe

mrtravelbug korea said...

Kami merupakan sekumpulan pelajar yg menjalankan khidmat tour guide di korea dgn pakej yg menarik dan juga harga yg berpatutan :)
sila lawati
www.muslimtravelbug.blogspot.com

CheQ Za said...

Aduss sedey nyer baca bila cikgu kate tak de tempat menarik kat korea.. huhu...

Sape kate tak de... banyak tempat menarik kt korea... 3 kali dah pegi pun x abis rasanya melawat.. sbb pegi seminggu jer.. rasa mcm nk pegi 2 minggu kt korea bio sampai jemu... huhu...

selamat melancong ke korea!!!

CheQ Za said...

Aduss sedey nyer baca bila cikgu kate tak de tempat menarik kat korea.. huhu...

Sape kate tak de... banyak tempat menarik kt korea... 3 kali dah pegi pun x abis rasanya melawat.. sbb pegi seminggu jer.. rasa mcm nk pegi 2 minggu kt korea bio sampai jemu... huhu...

selamat melancong ke korea!!!

Tyra dan Zami (Tyrazami) said...

CheQ Za : awak dah g ye? guna travel agency atau student Malaysia kat sana? Atau redah je sendirian? saye plan nak g next year Spring Time... if ada kenal student saya, boleh bg contact dorang x? email me at : fyra_230703@yahoo.com

Anonymous said...

yuk main ke http://jalan2santai.wordpress.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails