Thursday, April 19, 2012

LAPTOB AKU PENGSAN!

Assalamualaikum...

Kau nak tahu, hari tu aku tengah nak tengok video FILEM PENDEK PSK yang berjaya group aku siapkan.. Tiba-tiba masa tu dia hang!!! So aku pun tekan lah CTRL+ALT+DELETE dengan serentak.. Tapi aleh-aleh dia jadi gelap.. So, aku geram, aku pun cabut bateri..

Lepas tu bila nak bukak balik, dia menyala.. Tapi loadingnya lama sangat.. Aku pun geram, aku cabut sekali lagi. Perkara yang sama jugak berulang. Last2, alku biarkan jerk dia loading dari malam sampai ke pagi esoknya. Tapi still tak boleh..

ADUH!!! Dah lah nak kena siapkan  FORMAT MINGGUAN BM, cari isi untuk debat perpaduan lagi.. Argh!!! Aku cadang nak hantar laptob aku kat kedai asalnya di kampung, tapi aku tak boleh balik sbb ada latihan debat...

Sekarang ni aku hanya bergantung kepada laptob kawan aku ni ha.. Aku update blog ni pun guna laptob dia... Doakan laptob saya selamat yerr.. Amin...

pssst : Kawan aku cakap maybe masalah motherboard.. aku terus RISAU!!!!!

3 comments:

Hanif said...

Emm!! kalu motherboard mahal ler tu...hehehehe.

ain dzaya said...

tu la ..kasau sangat..dah lengsen..hntaq pi doctor la..

"Ain Dzaya | Tips penting bodek godek pensyarah.hik.hik..".

Prettywrite said...

sy doakan semoga laptop awak selamat :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails