Saturday, June 30, 2012

APA KAU RASA BILA TENGOK GAMBAR NI?

Assalamualaikum...

Aku terjumpa satu gambar ni masa jalan2 kat 9gag.. Serius comel... Tapi, aku suka tengok makna dalam gambar ni..


FULL OF LOVE!!! :)

Sayang dia kat adik dia kan? 
credit to: 9gag.com

6 comments:

Kira Kekuri said...

emmm.. rasa bahagia? eh

MyMy said...

double meaning kot.. hahaha


Hi FIQ!
bz kerr...

emieysandra said...

comelnyer abg baby & baby tuuu!

sweet family, akak nk anak2 yg macam tu la..hik33..*ooops! terberangan pulekk =.='


p/s : fiq, mlm tu sgt menakutkan :(

mysoalan said...

Kaji Selidik Proses Menggubal Soalan

Salam. Maaf jika mengganggu. Kami sedang menjalankan satu kaji selidik khas untuk guru-guru sekolah rendah dan menengah. Kaji selidik ini bertujuan untuk mendapatkan maklumat mengenai proses penggubalan kertas soalan samada untuk kerja sekolah, ujian bulanan atau peperiksaan besar. Kaji selidik ini hanya mengandungi 14 soalan mudah dan mengambil masa kurang dari 5 minit untuk menjawab. Jika berminat boleh layari laman web di bawah:

http://mysoalan.blogspot.com/2012/06/kaji-selidik.html

Saya juga berharap agar anda dapat menyebarkan kaji selidik ini kepada rakan-rakan guru yang lain. Terima kasih!

http://mysoalan.com/

Hanif Idrus said...

Senyum tersengih..hehehehe

sharul izam said...

sweet..hahha =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails