Monday, July 2, 2012

UMAT ISLAM MESTI BACA NI!

Assalamualaikum..

Tadi aku jalan2 kat laman web 9gag. Lepas tu, aku jumpa satu post, saper ntah yang post pasal benda alah tu kat laman web tu.. Aku terus terkejut...



sumber : SINI

Dalam ruangan komen, ramai juga umat Islam yang explain bahawa nama Allah tidak boleh disebut di dalam tandas mahupun dibuat mainan. Bagus orang yang komen tu.. Semoga orang yang wat komik tu faham dan menghormati kesuciaan agama Islam.. Amin..

2 comments:

MyMy said...

ha'ahhh
sebaik nya kalimah Allah atau mana2 ayat suci tidak di boleh dan di galak kan di sebut ketika berada di dalam tandas..


fiq!
ko kawan baik aku taw :)






















ghindu lerr..
senyap jerr ko :(

Nur Aischa said...

ish ish tak patut, tu kan dalam tandas..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails