Saturday, June 23, 2012

INGAT LAGI DENGAN SINETRON BIG IS BEAUTIFUL?

Assalamualaikum....

Sinetron BIG IS BEAUTIFUL pernah ditayangkan di TV2 dulu.. Tak silap aku masa tahun 2008.. Korang ingat lagi tak citer ni? Ala ceritanya pasal seorang gadis chubby bernama KIMI.. Dia ni selalu kena buli dengan budak sekolah dia... Lepas tu, dia jumpa seorang atok.. Dia tolong atok tu.. Then atok tu bagi dia cincin... Cincin tu kalau dia gosok, dia akan jadi kurus..Then macam2 lagi lah insiden yang berlaku...

Ha, masa dia chubby ni,, ( yang tengah tu..)


Masa dia cantik plak ni...


Ingat lagi tak citer tu? Best kottttttt,,. Masa mereka berdua ni berlakon, aku ingatkan pelakonnya orang yang sama.. Rupa-rupanya merupakan dua pelakon yang berbeza.. Tapi, masa dalam citer tu, lebih kurang samanya....

Hurm... sekarang, aku tetiba plak teringat citer tu.. Ingatkan ada kat youtube.. Takder rupanya.. Yang ada just ni jerk...



Citer ni sangat kelakar.. Berapa juta kali aku gelak pun, aku lupa lah.. (nampak sangat HIPERBOLA).. Tapi, serius citer ni best.. ku terbayangkan kalau ada dalam VERSI KOREA.. mesti best kan? AKu nak sarankan dekat syarikat penerbitan korea lah nanti.. huhhuhu..

13 comments:

MyMy said...

fiq!
ko ni asyik ckp pasal korea jak..
nak sgt g korea kaa? hehehe..

Kira Kekuri said...

salam.
huhu aku tak pernah tgok pulak cerita nih. tapi kalau ada dalam versi korea, dapat rasa mesti best! :D

nor nabila said...

Big is Beautiful,saya la orangnya.Haha. Nabila pernah tengok sinetron ni,best!

azalia hjsalleh said...

cite ni masa zaman kita spm dulu.. 2008 kalau x silap..
teringat lepas habis mkn kat dewan.. mesti kumpul ramai2 dgn kwn2 tgk cite ni..

Nur Aischa said...

cerita ni, masa aisyah form 2 dulu. hahaha, mcm pernah tgk cerita ni tp tak berapa nak ingat la :-(

cendol said...

haha selalu tengok cite ni tapi nyorok nyorok..nanti mak marah..
mmg best cite ni

Opah Kentang said...

fiq!! aku pon minat tgok cite ni klakar.. hehehe :)

Fatihah said...

cerita ni sangat best. rindu nak tengok cerita ni balik.

faridah nazurah said...

tak pernah lak tgk cerita ni sbb aku xminat pun cite indon.. mcm xlogik je haha

Anonymous said...

makasih sudah suka sinetron indonesia
saya orang indo :)))

Anonymous said...

makasih sudah suka sinetron indonesia
saya orang indo :)))

Anonymous said...

saya nak tgk balik sinetron ni...blh bg link x???

Anonymous said...

saya nak tgk balik sinetron ni...blh bg link x???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails