Tuesday, August 14, 2012

BERBUKA PUASA DI PAPA JOHN`S PIZZA

Assalamualaikum...

Korang pernah makan Papa John`s Pizza tak? Meh sini aku nak citer pasal macam mana aku boleh TERmakan Papa John`s Pizza.. huhuhu...

Aritu masa pergi shopping kat Jusco Bandaraya Melaka, tetiba tekak kawan aku nak makan Kenny Roggers plak kan.. So, ktorang pun pergi lah ke Kenny Roggers.. Sampai jerk kat situ, terkejut babun lah kejap, PANJANG BERATUR!!!!!! Then gigih beratur... Tetiba lagi sket tiba giliran ktorang nak reserve, orang tu kata DAH PENUH!!! Kalau nak, tunggu pukul 8.30 malam.. Tak mahu lah aku..

Lepas tu beralih ke kedai sebelah plak iaitu PAPA JOHN.. Sebab nampak cam tak ramai.. Ha, so ktorang decide nak makan tu.. Ada dua pakej yang ktorang confuse nak makan.. Ada satu pakej tu, air berkarbonat, tapi dapat BREAD STICK.. (bread stick dia orang kata sedap...).. Lagi satu pakej plak, air dia sedap sket..bukan air berkarbonat, tapi tak dapat breadstick...

 Tengok breadstick tu.. Unik kan?

Tapi yang penting ada SUP!!!! So, ktorang pun decide amik pakej yang ada SUP tu... huhuhuh...  Nasib baik tak amik pakej air berkarbonat tu, dah lah perut kosong, lepas tu minum air karbonat.. Mesti meletup nanti macam kes bank rakyat dibom tu... (Ok, melampau sangat..huhuhuh)

So, tak nak citer banyak, meh tengok gambar...

Ni termasuk dalam set... Ktorang dapat dalam 2 pinggan.. Tak habis tau.. Tapi, ayam tu habis lah... huhuh..


Ni kawan aku yang order.. Lepas tu setengah dia bagi aku. Aku suka rasa dia.. Nice!!!!! :)


 Ni lah air yang aku maksudkan tu.. Sebab air ni lah aku pilih pakej ni.. Huhuhu.. Sedap tau air ni.. Aku suka sangat!!!!!! :)


Dalam set ni, ktorang dapat dua pizza... Aku nak korang fokus kat cecair kuning tu.. Ha, tu aku panggil sos keju.. Sedap weh.. Boleh mintak banyak kali.. Aku rasa kalau kau mintak 100 kali pun boleh.. huuhuhuh


Ha, ni pizza yang kedua.. Pizza ni sedap gak.. Tapi aku lagi prefer pizza yang kat atas tu.. huhuhu...


Tu saja untuk arini... Try lah rasa.. Pakej yang aku amik, harganya RM 60.. After tax around berapa ntah.. huhuuhhu..

pssssssst: Lepas ni rasanya cam nak try VIVO lah plak... :)

9 comments:

Rozuan Ismail said...

alamak, tertengok siang hari bulan puasa lak.mengidamnya.huhu

|| NaFiRaa || said...

adehaiii.. meleleh air liur tengok pic makanan yang sedap2 nih.. puasa nih tak pekena fastfood lagi.. :)

emieysandra said...

menggoda tol tgk mase ni, aihhhh =.=

Cik Rongoks said...

perghhhhh ! sedapnye ^^
ika xpenah lg makan kt papa john's pizza nie.

Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

Ya Allah..sedappnnnyyaaaa...meleleh air liur tngok time puase..hehe

Azman Azahar said...

bestnye...nti bwk mktb ye..haha

Wana Owen said...

haammmmboiii..besau nye letak gambar!!memang terus jadi lapar ni!hehehhe...

http://wanaowen.blogspot.com/

Hanif Idrus said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
Selamat Hari Raya

ahsfantasy24 said...

Bila nak belanja kita plak? hehehhe..
Salam aidilfitri, maaf zahir dan batin. - ahsfantasy24.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails