Saturday, August 25, 2012

KAU YANG TERINDAH - ALYAH | OST DRAMA KAU YANG TERINDAH

Assalamualaikum...

Siapa di sini pernah tengok drama KAU YANG TERINDAH? Ala, setiap hari Isnin sampai Jumaat tu... Pukul 7.. Drama tu dilakonkan oleh Neelofa, Nazim Othman, Erma Fatimah dan saper ntah pelakon Indonesia tu.. aku pun lupa...

 Dulu masa puasa, sebelum tunggu waktu buka tu, aku tengok jugak lah drama tu.... Tapi takder lah minat sangat... Aku tengok pun sebab aku suka dengar lagu dia.. Korang pernah dengar?




ALYAH - KAU YANG TERINDAH

Aku try gak cari lagu ni yang full version.. Tapi tak jumpa.. Kalau jumpa pun yang jenis 2.00 minit lebih camtu...  kalau lagu ni ada full version, insyaAllah boleh masuk AJL.. Sedap lagunya.. mendayu-dayu..
Sesuai dengan suara Alyah.. nak dengar?


Kalau nak tengok yang adegan Neelofa.. Tengok kat sini..




Nasib baik ada dalam Youtube.. Kepada yang mengUPLOAD lagu tu.. Terima kasih yer... huhuhu...
So siapa yang belum pernah dengar, cer try dengar.. huhuhh :)

5 comments:

Hanif Idrus said...

Ya ker..tak minat sangat..siap hafal lagu ini...hehehehheheeh.
Jokes bro...kekekke

FiZ said...

dah agak alyah yg nyanyi sbb bila tunggu sampai habis citer tu, xde pun keluar tajuk lagu n penyanyii.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=JE1S8-e7J8k&feature=player_detailpage

cikgu lg ni lagi best...SITIIIIII

Hanif said...

Nak promosi sikit..hehe
Jom join segmen saya:
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Menambah kenalan dan traffic..
Dan akan direview blog setiap peserta

Yousof said...

Layan lagu tu tak layan drama tu sebab siaran waktu maghrib. Kurang seswai la kan. Tapi² Neelofa sangat ayu bertudung! ;D


*Laa betul ke homestay tu kawan kau punya.. Kalau aku kenal dia kan bagus hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails