Friday, September 7, 2012

ESOK KENA GANTI PBS (PENGALAMAN BERASASKAN SEKOLAH)

Assalamualaikum..

Entry Ringkas...

Masa sebelum raya aritu, aku wat PBS kat SK MASJID TANAH.... PBS tu plak just buat 3 hari jerk... So, aku pun happy lah...
Then, lepas raya aritu, IPG INDUK kalau tak silap aku, keluarkan surat.. Katanya, KENA GANTI BALIK!!!!!!!

Maka, esok beria-ialah aku dan geng-geng kelas aku pergi sambung balik tarikh ganti tu....
Kali ni, kami dapat di SK JALAN BUKIT (1) KAJANG.. kat depan KOMUTER KTM KAJANG!!!!!!!
Huhuuhuhhu..

So, esok doakan kami yer.. AMIN.. :)

2 comments:

Hanif Idrus said...

Kami doakan awak berjaya...Cayok!!!!

emieysandra said...

jadi, gantti satu hari je k? huhu..wt lepak je fiq. hehe =)

pembentangan viva lain2 ikut ipg, untung kot abis awal, leh enjoy sblum hbis study ni. hee :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails