Wednesday, October 31, 2012

BEST KER FILEM SKYFALL?

Assalamualaikum...

SKYFALL merupakan satu lagi filem aksi James Bond selepas Quantum Of Solace sekaligus menjadikan SKYFALL merupakan filem James Bond yang ke-23... Wah.. banyak giler... Sekarang ni ramai nak tengok citer ni.. Terutama buat peminat filem SKYFALL.. Tadi aku tengok trailer dia, nampak cam best...



 picture credit to: SINI

Best ker? Rasanya bila ditayangkan nanti, baru boleh bagitahu kan? Argh.. rasanya nak tengok filem ni.. Tapi tak boleh fikir sangat pasal SKYFALL sebab sekarang sleuruh pelajar IPG sedang EXAM!!!!!! EXAM WEEK SEH!! Takpew, lepas exam nanti, baru boleh tengok.. huhu..


Meh tengok trailer yang diambil dari Youtube.com..



Cam best kan???? :)

psssst: Lagu ADELE yang SKYFALL tu pun not bad gak.. huhu

3 comments:

baby comel said...

lama dah xtengok muvie2 ni.. hrap2 cite ni pun best jgk =)

♥ Nana BamBam ♥ said...

tengok trailer pon dah best...rase2nye best kot...

Alams Legacy said...

blum berkesempatan nak tgk....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails