Monday, October 29, 2012

MALAYSIA SOCIAL MEDIA WEEK 2013

Assalamualaikum...

Tadi aku buka email, lepas tu dapat email dari MSMW.. Aku pun pelik.. Apa benda tu? Rupa-rupanya MALAYSIA SOCIAL MEDIA WEEK 2013....Mereka buat Official Soft Launch kat Berjaya Times Square.. Korang dapat tak email tu?

Then aku bukak lah laman web dia kat sini .. MSMW..
Kau tahu, aku tertarik dengan satu benda.. Nak tahu apa dia?






T SHIRT dia!!!!
SMART KAN???? kan??kan????
Macam-macam warna ada.. Aku tertarik dengan HITAM.. Lepas tu aku rasa nak tempah.. Tiba-tiba aku terbaca saiz yang ada sampai DOUBLE jerk.. Ala TRIPLE tak der ker.. OH TIDAK!!!!!!
Walaubagaimanapun, (cehwah penanda wacana plak aku guna...) terasa teringin gak nak pergi event tu.. Tapi tu lah, tak tahu nak pergi ke tak.. Aku tengok event dia macam best.. Ada games, competition dan macam-macam lagi lah.... Bagus mereka buat program macam ni.. SAYA SOKONG!!!!! :)

Nak tengok poster dia.. Ni ha..



 Tu jerk untuk ari ni... Sedih tak dapat nak beli tshirt... :(

pssssst: Pihak penganjur, ada saiz besar lagi tak???  :)

Gambar-gambar di atas, di ambil dari: SINI
terima kasih.. :)

6 comments:

cerita best said...


Asalamualaikum warrahmatulahhi wabarrakatu ada org ka x ada heheh... pakjoe datang sini lg dgn penat x habis lg bru ja sampai umh bru blk dari kampung terus buka blog yang comel nie hahaha...

shada wentz said...

wuwu untunglaa duk KL ;\ ak tak penah join event2 cmni woo.huhu

gud luck jugak utk exm ko! hehe :D

man said...

Bgs2..blh dtg 2..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

♥ Nana BamBam ♥ said...

terasa nak join plak..hehe

cantik la t-shirt tu..smart habis :)

Hanif Idrus said...

hehehehehe..sama ler kita, saiz kita tak der...

~pokok.rimbun~ said...

kalau nak size XXXL ada....saya ada kawan baru beli :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails