Friday, November 2, 2012

KISAH SI KECIL ADAM - PART 2

Assalamualaikum

Kalau dulu aku ada post pasal KISAH SI KECIL ADAM PART 1, ni aku nak citer pasal part 2 plak..
Aritu kawan aku citer ngan aku pasal anak buah dia.. Aku pun ingat-ingat lupa sama ada kisah kali ni tentang ADAM atau adik dia.. huhuuh.. tapi, takpew.. meh kita baca..

Kisah dia cam ni.. ada satu hari tu, budak ni pergi kat ibu dia..

Ibu : Adik kenapa ni?

Adik : Adik rasa tak sedap hati lah bu..

Ibu : Ha, adik sakit ker? Kenapa?

Adik :Adik rasa tak tenang lah bu..

Ibu  : Kenapa plak ni adik?

Adik : Adik rasa hati adik tak tenang sangat kalau tak tengok TANYALAH USTAZ...

Maka, si adik pun terus pergi kat tv then terus tengok TANYALAH USTAZ!!! huhuuh. Aku dengar kawan aku citer aku terus kagum.. kelakar pun ada.. bagus betul budak kecik tu.. Kawan aku cakap, dia baru umur 6 tahun.. Bagus sangat.. :)

6 comments:

♥ Nana BamBam ♥ said...

bagussss betul budak kecik tu..

kecik2 dah suka tengok cerita pasal agama :)

Rozuan Ismail said...

kecik2 dah layan tanyalah ustaz.bagus

Cik Jelly Chan (CJC) said...

ngaaa~
kagumnya...

Syaifuddin Alias said...

amboi bagusnya ..hehe ..

SEO EXtravaganza akan tamat pada penghujung bulan 12

Remy hazza said...

bagus sangat.... kena beri galakan....alhamdulillah......

Cik PensiL said...

budak2 sekarang dah pandai . hehe .
nama penuhnya apa ? boleh saya tahu ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails