Thursday, November 29, 2012

KORANG PERNAH RASA MACAM NI TAK?

Assalamualaikum..

Gambar lawak!!!! haahaaha..Bagi aku lawak sebab aku pernah merasainya.. Tak tahu lah kau.. Kau pernah rasa macam ni tak?



Hahahahaa.. tak suka woo.. Tengah feeling-feeling nak mandi, aleh jadi air panas plak.. Benci!!!! huhhuh..

psssst: Sorry ada perkataan F*C* di situ... jangan amalkan sebut perkataan tu yer..

Credit to: 9gag.com

10 comments:

★ aIsyaH ★ said...

hilang tros mood mandi..ish2..hew2..xD

Nurul Syazana said...

haha, kelakar habis XD
Follow blog ni #2629 ^^v

Saif As-Solihin said...

haha. mula2 sejuk, lepas panas teruihh.. 'best' tu..

Anisa Anuar said...

mmg pernah rasa....rasa macam nak fire je shower tuhhh

Hanif Idrus said...

Banyak kali kena terutama pergi lepak kat hotel..asik salah pusing ajer ..hahahhahaa
Contest SEO -Minta klik G+

Cik Jelly Chan (CJC) said...

hahaha...tak pernah pon jadi...selalunya sejuk jee..lorh

hnahdy said...

pernah mula2 panas pastu sejuk.hehe bahaya kan..huhu nasib kejap ja panas.

Secrets of A Teenage Girl said...

selalu jugak kena bila duduk hotel..haha..btw, done follow sini.. blog awk best! ;)

Fatin Nabila said...

ditag : http://bielasesame-blogstreet97.blogspot.com/2012/11/2012-give-away-by-izzahlt-dan-ira-arina.html jom join.. :D

dayu_myself said...

pernah woo..
sangat tidak suka...
baru nak sejuk sedap je, x nak sejuk sangat,,
sekali air panas..
haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails