Monday, December 10, 2012

AIGOO!!!! IDEA BELUM DATANG LAGI!

Assalamualaikum...

Ni lah sebenarnya, kalau sekali tak update blog, mesti rasa malas nak update tu akan menjalar dalam diri.. Cam tu lah yang berlaku dekat aku ni ha.. Tetiba plak boleh rasa malas. Aku serius tak nak biarkan rasa malas tu makin bertambah. Maka, aku akan cuba rajinkan diri aku untuk sentiasa update blog ni..

Idea?
Yes.. idea merupakan satu perkara yang amat penting dalam diri seorang blogger.. Tanpa idea yang baik, kadang-kadang blog menjadi kosong... idea ni pula, kadang kala perlu dicari. Kadang kala datang sendiri..
Oh yer, dan kadang-kadang menghilang.

Apa yang penting?
Kerjasama!
Ini bukan kartun wonderpet lah. Tapi kerjasama tetap kerjasama. Bukan kerjasama macam kartun tu.
Tapi kerjasama apa? Kerjasama seluruh anggota badan, minda dan imaginasi untuk sama-sama update blog ni!

Semoga malas itu hilang dan idea datang bertandang.

Amin... :)

1 comments:

etuza said...

salam 1 blogger, apa khabar cikgu...
klik http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails