Monday, December 31, 2012

AKU GERAM DENGAN FACEBOOK!

Assalamualaikum...

Kau nak tahu? Semalam aku tengah main FB kan. Masa tu aku nak ping link blog aku ni kat ruangan group blogger.. So, masa tengah nak pink tu, tetiba KELUAR satu benda! Cam ni:


So, untuk sah kan yang aku ni, memang tuan empunya profile tu, aku pun jawab lah soalan yang diberikan. Ala-ala macam kuiz plak kan. Soalan cam dia bagi kita gambar, then bagitau nama tuan empunya gambar tu. Gambar yang diberikan merupakan gambar kawan-kawan aku. Nasib baik LULUS! Aku rasa macam ni jawab soalan TEST JPJ plak!

Keesokannya plak, masa aku nak ping link blog aku ni kat ruangan group blogger, rasanya group yang sama gak kotttt, tetiba keluar jugak benda cam kat atas tu! Tapi, kali ni dia bagi cam ni plak!


Ha, so aku pun masukkan num phone aku... Tunggu punya tunggu, tekan punya tekan, tak muncul-muncul kod yang diperlukan! Aku dah geram dah. Then kawan aku cakap, suruh aku RESET password aku. Aku pun RESET lah. Kau tahu, still keluar benda yang sama iaitu nak kan num phone aku. Bila aku bagi, tak plak dia bagi kod yang aku nak tu! Argh!! Geram!

Sampai sekarang, statub FB aku tu, DEACTIVATE!!!!! Bak kata kawan aku, maybe kakitangan FB tengah cuti Krismas kotttttt.. Yeker??? Argh.. lantak lah..Hope benda ni dapat diselesaikan secepat mungkin.. Kalau tak,  aku terpaksa redha dengan apa yang berlaku. Mungkin ada hikmah di sebaliknya kan?


11 comments:

Puteri Hanisah said...

penah jugak jd kat saya cm2...
last2 wt fb baru...wt gak name fb yg same...tp tibe2 die x bgi bukak..last2 sye wt lg acc baru then tukar name fb saya, bru bleh

Nazmin Nazifa said...

Haha,kesiannya cikgu ><'' heheh .
Ya mungkin ada hikmahnya,who knows ? =)

Sherry said...

my friend FB nearly get hacked the other day.

by the way I win sponsor from you

TEMPAT KEENAM --> http://namesherry.com/2012/12/end-year-giveaway-by-zaa-tyraa-and.html
Topup RM5 dan Riview Blog (Cikgu Fikri)
Bloglist sebulan (Raja Farah)
Cursor nama (Aisyhah)
Riview Blog (Miyaa)
Bloglist (Miyaa)


my email is sherrygo at hotmail dot com.

umm.. how to ask u for topup? hehe..

about blog review.. pls review blog http://namesherry.com

ok wait your email thank you :D

Syeda Ohsem said...

Assalamualaikum, dah done following blog you, do follow me back.
http://syedani13.blogspot.com/

Hanif Idrus said...

Datang sini nak mengucapkan Selamat Tahun baru 2013....semoga persahabatan kita kekal berkekalan

TiranaAduka said...

salam cikgu
Kunjunjan blas buat cikgu..happy new year

thiramohamadnoor™ said...

hewheww...rileks..
tu maknenye dia xbagi berFB wt masa tu...ngehh~~

thiramohamadnoor™ said...

hewheww...rileks..
tu maknenye dia xbagi berFB wt masa tu...ngehh~~

alieya maisara said...

hello and hai cikgu fiq saye dari pemenang contest giveawy ..saye dapat nombor 3. Boleh bagi tahu fb cikgu fiq senang nak hantar details

Rozuan Ismail said...

sabarjelah kan..memang bengang

cik amal said...

nasib baik amal xpernah kena lagi.. mcm mana boleh jadi gitu ?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails