Monday, December 31, 2012

KAU NI LOMBAB !!!!

Assalamualaikum......

Korang semua tahu tak maksud LOMBAB tu apa?? Ha, itu bahasa negori.. Maknyanya LEMBAB! Means lambat! cam siput, kura-kura pun kalah. Ha, tapi aku bukan maksudkan korang tau, jangan salah faham plak. Aku maksudkan BERUKBAND aku ni ha!!

Ya Allah! Serius agak lambat! Geram aku! Ni mesti gara-gara aku tengok LIVE TREAMING APM 2012 aritu. Menggatal sangat aku nak feeling-feeling study kat oversea..Yelah kan, kalau kita study kat oversea, kan selalu tengok live streaming untuk tengok rancangan di Malaysia.. So, aku pun feeling-feeling lah macam tu.. Hahahaahaa. Tak lah.. Bukan cam tu, memang masa tu aku nak tgk APM! Sekarang hasilnya, beruk aku terus lombab! Geram aku!

Aku tak kisah kalau tak dapat nak layan video Youtube (walaupun aku kisah sebenarnya), tapi aku lagi  kisahkan kalau tak dapat nak blogwalking! Serius weh.. Yelah kan, korang dah follow and komen blog aku, tetiba aku tak datang blog korang plak. Mana boleh cam tu betul tak? Tapi serius keadaan line internet yang slow ni blom membolehkan aku blogwalking banyak-banyak.. Kalau dapat pun just beberapa blog. Tu pun kena banayk kali main REFRESH untuk cepatkan loading!

So, aku nak mintak maaf kalau buat masa sekarang ni blog boleh jengah blog korang. In shaa Allah nanti bila aku ada masa dan line internet aku, aku akan jengah blog korang. Aku secara jujur sukakan suasana BLOGGER penghujung 2012 ni sebab nampak meriah macam penghujung 2010. Tak macam masa penghujung 2011 dulu. Masa tu aku rasa cam tak meriah, so aku pun kurang aktif dalam blog masa tu. Tapi untuk tahun ni, aku rasa sangat meriah! Semoga korang sentiasa update blog korang! Jangan terus sepi yer!  Oh yer, esok aku dah berangkat ke kampus, doakan perjalanan aku selamat yer.. Amin :)

5 comments:

fifie said...

Sama sama fiq, fie pun macam tu lah. Tak dapat bukak blog and BW memang rasa sangat tak puas hati

Cikgu Fikri said...

fifie..

tau xpew!
geram kn? :)

Cikgu Fikri said...
This comment has been removed by the author.
Nazmin Nazifa said...

Haha,sabar erk ! XD relax2 ><"

TiranaAduka said...

relexs la cikgu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails