Monday, December 17, 2012

Gambar Majlis Perkahwinan Suki Low ( Suki OIAM)

Assalamualaikum..

Perkahwinan Suki Low dengan pengurusnya Jeremy Chong telah berlangsung pada 12. Disember. 2012 yang lalu. Kalau korang nak tahu, pasangan ini diraikan dalam satu majlis malam malam bertempat di atas kapal SuperStar Libra, Star Cruise yang ditaja khas dari Star Cruises. Wah..mantap!!!!!

Jenama barangan kemas, Poh Kong turut menaja perhiasan yang digayakan oleh Suki pada hari perkahwinannya itu. Perkahwinan itu disaksikan oleh para tetamu yang terdiri daripada ahli keluarga serta sahabat handai terdekat. Begitu sekali...

Oh yer, gambar-gambar ni semua aku jumpa dekat Budiey..  Aku memang suka pergi blog beliau... Oh yer, majlis tersebut nampak meriah.. Jom kita tengok..




Gambar feveret aku.. Nampak sweet kan?



Wah..tahniah diucapkan kepada Suki.
picture credit to: BUDIEY
(terima kasih.. :)

7 comments:

afifudinsohaini said...

aik,dah kawin dahh...melepass haha..

ZWAN SABRI said...

Wahhh.. Dah kawen Suki.. Tumpang gembira.. :)

dian.dyan said...

wahhhh! aku pun nak kawen laaa dekat atas kapal. gituuuuu! hahahahaa

Hanif Idrus said...

Gambar dia amik mcm sebijik aku amik..kikiki. Mantap

Dianaa said...

wahhhh, smart gila! moga bahagia pasangan tu :D

amranaiman said...

kawin x jemput.. cmnilah suki..hahha :D

Normah Mohd Saat said...

Kenapa Suki tak popular walaupun jadi juara OAM? Senyap-sunyi tup..tup..dah kahwin. Harap Suki tak lupakan bidang nyanyian walau dah kahwin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails