Friday, December 7, 2012

GILIRAN PERSEMBAHAN FINALIS AJL 27


Assalamualaikum...

Anugerah Juara Lagu / AJL 27 akan berlangsung 6 Januari 2013 di Stadium Putra Bukit Jalil dengan mengangkat tema:

EKSPRESI SENI

Pengacara : Cheryl Samad dan Faizal Ismail 


Wah.. cam best jerk... So, tadi aku ada godek-godek page AJL 27 kat FB.. Wah.. cam-cam ada kat situ... Antara info terbaru adalah senarai giliran persembahan finalis AJL 27..

Ni dia..

Sila baca dari kiri ke kanan yer..
Tapi tak tahulah nanti kalau-kalau ada perubahan atau tidak kan.. Sebab aku tengok persembahan Hafiz masa lagu ombak rindu dan Ku Akui tu cam dekat-dekat jerk.. Paperpown itu perbincangan antara mereka kottttt... Tapi, kalau ada gap iklan pun boleh jadi gak kan?

Oh yer, penjurian kali ini juga  ada menggunakan khidmat  juri dari luar negara juga iaitu Singapura dan Indonesia.. Wah aku sokong penjurian macam ni.. Barulah kualiti pemenang tu berkualiti sebab dinilai oleh juri luar negara...

Cuma persembahan terbaik dinilai melaui UNDIAN PENONTON... Ala2 cam AJL masa zaman MAWI dulu.. huhu

Paperpown aku harap AJL 27 kali ni lebih meriah dari yang tahun lepas..huhuhh :)

picture credit to: FB PAGE AJL 27  (lawat page tersebut untuk maklumat lanjut )

1 comments:

cheeze maz said...

Salam kenal blogger yg dihormati. Artis kesukaan anak akak, Faizal Tahir tiada.

Akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails