Saturday, December 29, 2012

KEPUTUSAN FINAL IDOLA KECIL 5 | JUARA IDOLA KECIL 5

Assalamualaikum..

Konsert Akhir Idola Kecil 5 baru habis tadi. Walaupun rumah aku aerial TV tu rosak, gigih aku tanya abang senior aku tentang siapa SANG JUARA! Dan sememangnya target aku kena iaitu!

JUARA : FARRA!!!!

credit to: SINI

Lagu : Listen ( Beyonce ) 
- abg senior aku cakap, serius mantap gler! Nanti aku nak search Youtube lah...

2ND: DARLING
Kau yang Terindah - Alyah (kalau tak silap aku lah)

3RD : ZUL
Aku Yang Tersakiti

TAHNIAH DIUCAPKAN!
Aku suka ngan Farra since dia bawak lagu MEMORI TERCIPTA tu.. Serius mantap!!!
Vokal dia bagi aku memang lunak.. Seriously!! Darling pun best gak! Tapi aku lagi prefer Farra.. Tapi dua2 tu memang bagus bagi aku...
Tahniah juga diucapkan buat semua peserta pentas akhir! huhu :)

8 comments:

Are Ben said...

hah amik kaw...kalah gak dak ben tu....hahaha

Are Ben said...

hah kalah gak dak ben tu.,hahah

Cikgu Fikri said...

Are ben..

heheeh..nama kau pun Ben gak..
kwn aku pun rmai tak puas hati ngan dia.. mungkin sbb vokal kot.. tp dr segi persembhn dia bagus... tp, aku lg minat Farra! :)

Anonymous said...

FARRA mantap

izfanora said...

nasib dia menang.. idola kecil betul2 pilih yg plg bagus utk juara.. :)

Nisha Nisrina said...

huhuhu.. Btw, diorang nyanyi 2 lagu.. Bukan 1 xD hehehe.. Zul mmg terbaik malam tadi :)

TiranaAduka said...

anak ta suka sgt ,

Anonymous said...

Zul terbaik!!!!!!!!!!!!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails