Friday, December 14, 2012

OLEH KERANA REFF ITU KOREA, AKU NAK BOIKOT DRAMA KOREA

Assalamualaikum..

Malaysia VS Thailand dalam Separuh Akhir Piala Suzuki AFF 2012..Wah.wah.. tadi memang hingar bingar dalam FB.. Tapi aku tak nak lah ulas lagi..semua dah maklum kan... Cuma yang menarik perhatian aku tadi,  ada yang post gambar reff tu.. yang komen tu plak ada yang nak bagi penyepak lah, macam-macam lah..lawak plak aku tengok..


Tapi tu lah kan, maka disebabkan reff itu korea, maka aku boikot!!! Yes!!! Tak nak tengok citer korea dah!! Tapi bukan tak nak tengok selamanya.. Tak nak tengok sampai hard disk aku elok!!! Disebabkan rosak, tak dapat tengok citer korea..  Lama gak lah tu aku boikot..Alang-alang rosak tu..Boikot lah sekali.. tapi, still geram ngan ref tu..huhu

Paperpown, aku tetap tabik ngan team Malaysia..Farizal terbaik malam ni.. Walaupun dihentam banyak kali, tetap gak nak jaga gawang dari ditembus.. Serius aku bangga! Tahniah!!!

Kekalahan Malaysia tadi adalah kalah bermaruah... Don`t worry Harimau Malaya!  :)

2 comments:

ZWAN SABRI said...

hampeh betoi.. sebb hard disk rosak rupanya.. HAHA

Cikgu Fikri said...

zwan sabri..

haahaha..alang2 rosak tu, kita boikot skali..geram ttp geram ngan ref tu..huhu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails